Sunt cei care ne surprind, care ne uimesc cu implicarea și munca pe care o depun. Sunt cei care ne fac să râdem sau să plângem alături de ei. Sunt concurenții care au avut curajul să urce pe scena talentului și alături de care scriem și vineri și luni paginile celui de-al unsprezecelea sezon. Iar mâine seară, de la 20:30, vom cunoaște noi povești de viață uluitoare!

După ce îl va cunoaște pe un concurent de 25 ani din Brașov care va demonstra ce poate face din pasiunea lui pentru bicicletă, Andra va recunoaște: ”Niciodată nu este prea târziu să te apuci de acest sport”. Ce o va convinge el pe jurată să promită că va încerca, aflăm în noua ediție.

O familie de acrobați va reuși să impresioneze prin momentele pregătite. Primii vor urca pe scenă cei doi părinți, iar apoi aceștia se vor muta în culise pentru a o urmări pe puștoaica lor de doar 7 ani. Ce moment a pregătit aceasta de o va face pe Alexandra Dinu să aplaude în picioare și să spună: ”Ești un mare talent mic”, descoperim mâine, de la 20:30.

Direct din Tenerife pe scena celui mai iubit show de divertisment își va face apariția un artist stradal, de 34 ani, care va testa limitele imposibilului. ”Sunt nebun, recunosc”, va admite acesta la finalul unui moment în care jurații vor primi cu teamă spre scenă.

Este cea de-a șaptea ediție a acestui sezon, iar surprizele nu se opresc! Mâine seară, unul dintre jurați va acorda un nou golden buzz… pentru un talent total neașteptat. ”Ceea ce pare imposibil, uneori se poate”, va fi concluzia serii. Oare cine îi va ridica pe jurați în picioare și va obține butonul auriu care duce direct în semifinale?

Nu uitați că cei de acasă își pot aduce contribuția în show-ul de la TV! Comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent,ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii! Nu ratați noua ediție Românii au talent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.