De Dragobete, MIRA sărbătorește dragostea și lansează „Nave spațiale”, o piesă specială, pentru toți cei care au lăsat iubirea să intre în inimile lor. „Aș vrea să te sărut ușor, ușor, dimineața pe stomacul gol” sunt versurile prin care frumoasa artistă îi încurajează pe cei îndrăgostiți să își arate pasiunea în fiecare zi și să înceapă fiecare dimineață alături de cei dragi cu zâmbetul pe buze. „Nave spațiale” este o metaforă pentru cei care aleg să iubească și își doresc să petreacă fiecare moment împreună indiferent de ce anume le rezerva viața. Compus și produs de către Marius Dia și Alex Parker, single-ul „Nave spațiale” este despre o poveste de iubire plină de peripeții.

„Îmi place să cred că îmi suprind fanii cu fiecare ocazie, iar de această dată m-am gândit că surpriza mea pentru voi de Dragobete să fie o melodie de dragoste, de «dragoste cu năbădăi». Piesa este despre o ea îndrăgostită de el și povestea lor nebună. Clipul am hotărât să fie pe măsură și mi-am dorit foarte tare să realizez un One Shot care a ieșit exact cum mi-am imaginat. Vă las pe voi să descoperiți această piesă surpriză”, povestește MIRA.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră pe care se regăsesc piese precum „Zero absolut”, „Învață-mă”, „De ce”, „Plus și minus” și „O privire”. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, dar și „Maracas” (alături de Lino) și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.