Miercuri, de la ora 20:30, leii redeschid seiful speranțelor, într-o seară cu antreprenori mari și mici, cu investiții care să cucerească lumea prin inovație și cu dorința de a demonstra că orice idee de business poate fi de succes dacă lângă tine vine un partener care ți-e și mentor, nu doar finanțator.

Doi antreprenori foarte mici se vor încumeta mâine seară să intre pe terenul de vânătoare al unor lei foarte mari. Doi frați români, de 6 și 9 ani, stabiliți în Anglia, pasionați de robotică și inventică, îi vor lăsa fără reacție pe cei cinci investitori atunci când vor păși în Imperiu și le vor prezenta ideea lor de afacere. ”Voi ați putea schimba lumea! Să aveți încredere că o să puteți face asta”, le va spune Dragoș Petrescu după ce va vedea toate produsele propuse de ei. Dacă vor accepta leii să bată palma cu cei doi copii, vedem miercuri, de la ora 20:30.

În ediția din această săptămână, leii nu vor fi convinși ușor de prezentarea unei concurente, iar Mohammad Murad va schimba rolurile cu aceasta, arătându-i astfel cum ar trebui să se prezinte în fața posibililor investitori: ”Nu mai învăța oamenii să fie angajați, trebuie să-i învățăm să fie angajatori”, îi va spune acesta. În plus, tânăra antreprenor vine în fața leilor și recunoaște că în trecut a eșuat în afaceri din vina altcuiva, iar din propunere de investiție pe care o cere acum, jumătate vrea să o retragă și să o folosească în scopuri personale. ”Nu m-ai convins. E un sofism: nu ai două șanse pentru prima impresie. În clipa în care mi-ai spus că la prima ta afacere altcineva a fost de vină, pe mine m-ai pierdut. Iar dacă am învățat că altcineva e de vină, înseamnă că n-am învățat nimic”, îi va spune Dan Șucu.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci lei care vor încerca să găsească oportunități de parteneriere cu antreprenorii pe care-i vor întâlni în această săptămână. Imperiul Leilor își redeschide porțile mâine seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.