Pe 19 februarie 2020,  producătorul elvețian Kadebostany (Guillaume de Kadebostany) lansează următorul single din seria DRAMA Era: Act 2 – ”Take Me To The Moon” – împreună cu artista din Republica Moldova, Valeria Stoica.

Valeria Stoica este o artistă indie, care e reușit să se remarce prin piesele „Distanțe”, „Poate”, „Just a Boy”, „Be my Friend”, „Get Back” și „Gravity”, cât și prin prestații naționale și internaționale.
În 2019, artista a cântat în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul internațional Electric Castle.

Sensibilitatea este cel mai mare atu al Valeriei, pe care o comunică cel mai bine prin muzică. Într-un interviu pentru Qreator, Adrian Despot afirmă: „De 20 de ani am așteptat un artist ca Valeria în România”. Artista reușește să transmită emoția cu o intensitate uimitoare, ce culminează în albumul de debut „I Don’t Like Roses”, care spune povestea căutării și descoperirii Valeriei ca om.

În 2021, albumul Valeriei a fost nominalizat la premiile IMPALA – European Independent Album of the Year Awards, iar piesa „Empty Air” se regăsește în Billboard Italia, fiind difuzată în țări precum Italia (MTV Italia), Japonia, Marea Britanie, Irlanda și regiunea Scandinavică.

În timpul unei nopți lungi din 2019, Guillaume de Kadebostany a avut o revelație care i-a setat o nouă traiectorie creativă. Acesta a vizualizat o lume imaginară, inspirată de teatru, operă și estetica filmului surealist. Aceste elemente stau la baza proiectului DRAMA: o colecție de imnuri pop, îmbinate cu elemente de teatru ce semnalează o nouă eră.

„Take Me To The Moon” reprezintă următorul single din seria DRAMA și cucerește printr-un șarm delicat, purtând impresionanta emblemă Kadebostany – un adevărat maestru al pop-ului modern. Melodicitatea chitarelor, beat-urile îndrăznețe și vocea suavă a Valeriei dau viață unei piese plină de lumină, care urmărește ascultătorul până în cele mai întunecate colțuri ale sufletului.

Kadebostany este cunoscut pentru hit-urile internaționale „Mind if I Stay”, „Castle in the Snow”, „Early Morning Dreams” și „Save Me” care au cucerit topurile din peste 30 de țări. De asemenea, compozitorul a strălucit în peste 500 de show-uri live în 25 de țări, incluzând festivalurile Sziget, Chill Out, Fusion, Montreux Jazz Festival, Dour, Neversea, etc.. The Knockturnal (US) citează: „ Kadebostany este o contradicție a regulilor industriei muzicale contemporane”.

Unindu-și forțele creative cu Guillaume de Kadebostany, Valeria Stoica aduce o explozie de emoție și profunzime piesei „Take Me To The Moon”. „Această colaborare a venit neașteptat și am primit-o cu brațele deschise. Cred că piesa asta este o eliberare. Sunt foarte nerăbdătoare să o auziți și am foarte multe emoții!”.

Find Valeria Stoica on:
Instagram:https://www.instagram.com/valeriastoicamusic/
Facebook: https://www.facebook.com/valeria.stoica

More about Kadebostany:
https://kadebostany.com/press/mediakit2021/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.