Netflix a reînnoit SOARTA: SAGA WINX cu un al doilea sezon.

  • Din distribuție fac parte Abigail Cowen în rolul lui Bloom,Hannah van der Westhuysen în rolul lui Stella, Precious Mustapha în rolul lui Aisha, Eliot Salt în rolul lui Terra și Elisha Applebaum în rolul lui Musa.
  • Mai multe detalii legate de distribuția sezonului al doilea vor fi anunțate la o dată ulterioară.
  • Brian Young (Jurnalele Vampirilor) se va întoarce ca Showrunner și Producător Executiv.
  • Alături de Brian Young, se vor întoarce ca Producători Executivi și: Judy Counihan și Kris Thykier de la Archery Pictures (Riviera, The State), alături de Joanne Lee și Cristiana Buzzelli de la Rainbow.
  • Sezonul al doilea va cuprinde 8 episoade, fiecare având o durată de o oră. Acesta este un serial original Netflix, de la Archery Pictures Production, realizat în colaborare cu Rainbow.
  • Primul sezon din SOARTA: SAGA WINX a avut premiera globală pe Netflix pe 22 ianuarie 2021.
  • Producția sezonului 2 va începe în decursul acestui an, în Irlanda.

 

Showrunnerul Brian Young spune: „Cele șase episoade din sezonul 1 ne-au introdus în această lume incredibil de bogată și în universul zânelor puternice care o locuiesc. Pe măsură ce povestea lui Bloom continuă să evolueze, de-abia aștept să aflați și mai multe despre Aisha, Stella, Terra și Musa! Plus că nu știi niciodată cine ar putea veni la Alfea următorul semestru…”.

 

Iginio Straffi, creatorul Winx Club & fondator și CEO al Rainbow Group spune: „Winx se conectează cu publicul în adaptarea live-action la fel cum o face și în animație. De-a lungul anilor, am văzut Winx crescând într-un fenomen global și milioane de fani l-au urmărit cu fidelitate. Datorită acestui sprijin loial, „Soarta: Saga Winx” este un succes masiv la nivel mondial, cu un al doilea sezon în desfășurare pe Netflix, care va continua povestea spre deliciul fanilor și al spectatorilor de pretutindeni”.

 

Despre SOARTA: SAGA WINX:

 

  • Soarta: Saga Winx prezintă povestea maturizării a cinci zâne care urmează cursurile școlii Alfea, un internat magic din Lumea Cealaltă, unde trebuie să învețe să-și controleze puterile și unde se îndrăgostesc, au de-a face cu rivalități și înfruntă monștri care le amenință existența. Creat de Brian Young (Jurnalele Vampirilor), serialul Soarta: Saga Winx este o readaptare live-action a desenului animat italian Winx Club, realizat de Iginio Straffi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.