Când talentul este #unusiunu, iar spectacolul la dublu, zilele trec tot mai rapid, iar revederea cu cei mai simpatici prezentatori și jurați este tot mai așteptată. Mâine, de la 20:30, pe scena talentului își vor face simțită prezența contorsioniști care ne vor șoca, cântăreți care ne vor impresiona și dansatori care ne vor purta în povestea lor.

”Scena de la Românii au talent are milioane de ochi ațintiți asupra ta”, va spune Andi Moisescu despre locul care transformă visurile în realitate de unsprezece sezoane. Și vinerea aceasta vom avea parte de povești de viață puternice și oameni care au depășit multe provocări pentru a ajunge unde sunt.

Unul dintre cei care au acceptat provocarea competiției va prezenta în fața juraților o poveste de viață impresionantă: după ce a lucrat 3 ani într-o corporație, a luat o decizie radicală: ”M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job”. Ce a urmat, pare desprins dintr-o poveste de film… a început să cânte pe stradă: ”Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”. Ce va interpreta și ce vor crede jurații despre el, aflăm în curând.

Pandemia și-a pus amprenta și asupra tinerei generații, iar o puștoaică va veni cu un dans inspirat din ceea ce ne înconjoară. ”Copiii sunt mai afectați de pandemie, viața lor s-a dat peste cap”, va declara Andi Moisescu. Va fi ea apreciată și va merge mai departe?

În cea de-a cincea ediție a sezonului, un contorsionist va urca pe scenă cu un mesaj neașteptat: ”Nu este un moment tradițional de circ” și cu o prestație care-l va face pe Pavel Bartoș să declare: ”Omul e din altă lume”. Ce a pregătit concurentul și cum a făcut ca totul să fie posibil, vedem vineri seara.

Ca la fiecare ediție, cei de acasă își pot aduce contribuția în show-ul de la TV! Dacă vor comenta pe Facebook, Twitter sau Instagram, iar textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, mesajul ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii! Nu ratați noua ediție Românii au talent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.