Lora și Viviana Sposub vor fi rivale în noua ediție a quiz-show-ului Pe Bune?!. Afirmații care ne vor lăsa fără replici, competiție serioasă și… mult umor – ediția de joi nu este de ratat! De la 22:30 distracția va fi garantată.

Mihai Bobonete le va aduce concurenților un obiect fizic pentru a putea răspunde la întrebarea ascunsă sub domeniul: „Ce-i asta?”. Despre ce este vorba, dar și ce vor trebui să facă fetele pentru a-și da seama care este răspunsul corect, vedem în următoarea ediție. Tot atunci vom afla și ce aplicație are Bobo în telefon, dar și cine reprezintă o amenințare serioasă la adresa rețelelor electrice din lume.

Show-ul nu poate fi complet fără Costi Diță și Cosmin Natanticu! Cei doi căpitani vor avea de jucat domenii precum: „La bine și la rău”, „Pe căprării”, „Celelalte cuvinte”. Costi o va avea alături pe Lora, iar Cosmin se va baza pe Viviana: „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață”, îi va spune Viviana căpitanului ei.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.