Imperiul Leilor își deschide porțile mâine seară pentru o nouă serie de concurenți pregătiți să-i impresioneze pe investitori cu ideile lor de afaceri. De la ora 20:30, la PRO TV, cei cinci lei vor primi propuneri de a investi într-o platformă de recrutare bazată pe gamification, un business cu lămpi produse din lemn reciclat sau o colecție exclusivistă de parfumuri.

 

Miercuri seară, în fața celor cinci investitori ajunge o tânără designer vestimentar, care va uimi cu povestea ei, dar și cu propunerea pe care le-o va face leilor. ”Cu tot ceea ce o să fac, eu voi face istorie. Într-o zi, o să ajung să stau pe unul dintre scaunele acelea”, le va spune aceasta imediat după ce va păși în Imperiu și le va cere 150.000 de euro pentru 30% din business-ul ei cu haine pentru tineri. În mijlocul negocierii, Cristina Bâtlan îi va propune un joc – să aleagă dintre două bilețele închise pe care a notat propunerile: fie o contraofertă la ceea ce a cerut, fie retragerea din negociere. ”Business-ul de genul acesta poate fi: ori la bal, ori la spital. Ești de acord cu mine?”, va spune leoaica. Dacă va avea tânăra noroc și va primi finanțarea din partea Cristinei sau un alt leu se va oferi să o sprijine, vedem miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Leii nu acceptă jumătăți de măsură în Imperiu, iar orice concurent nepregătit sau cu alte intenții decât cele de finanțare, va fi deconspirat rapid. Întâlnirea cu un antreprenor care va cere 2 milioane de euro investiție, dar fără să aducă și un plan de afaceri pentru business-ul lui, îl va face pe Dan Șucu să-și formeze o imagine extrem de clară despre cel din fața lui: ”Rămân cu impresia că ai venit aici pentru publicitate. Vii să vorbești despre o societate care ar trebui să aibă în clipa de față o valoare de 4 milioane de euro și nu prezinți o cifră, o pagină de prezentare. Eu nu am percepția că tu ai venit aici ca să mă cauți pe mine ca și partener. Am impresia că într-o măsură mai mică sau mai mare, timpul tău și timpul meu e pierdut. Nu sunt aici pentru scuze”, va spune acesta în ediția de mâine seară.

 

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci care intră în Imperiul Leilor, în fiecare miercuri, de la ora 20:30, pentru a oferi speranță și sprijin financiari tinerilor antreprenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.