Emisiunea Starea nației vine din 15 februarie cu schimbări importante.

În ultima lună, s-a lucrat intens la noul platou, mult mai generos ca spațiu și dotări. Ora de începere a emisiunii se modifică, producția urmând să revină la ora 22,30. Se schimbă și durata, producția urmând să se încheie la miezul nopții, cu un nou segment, TÂLCtalk.

Despre toate aceste schimbări, Dragoș Pătraru spune: ”A fost un efort extraordinar al tuturor celor implicați. Decorul arată chiar mai bine decât mă așteptam. Sperăm să le putem oferi telespectatorilor Prima TV un produs mai bun, mai dinamic, mai plăcut. Și pentru că ne tot spun oamenii de atâta timp că se culcă nervoși, după ce văd emisiunea noastră, am zis să le propunem acest segment, TÂLCtalk, unde vom invita oameni care fac lucruri deosebite, care nu s-au resemnat, care încă mai speră că vom putea avea, aici, o viață mai bună. Sunt oameni cu povești incredibile, oameni care ne inspiră, oameni care ne motivează, oameni care ne dau încredere că se poate.”

Azi, invitatele lui Dragoș sunt Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la Asociația “Dăruiește viață”. Mâine, la TÂLCtalk vine Mihai Bonoiu, un copil de opt ani și jumătate care a scris o carte și care îi îndeamnă pe copii să citească, prin intermediul canalului său de youtube. Miercuri, invitat este ministrul Sportului, Eduard Novak, iar săptămâna se va încheia cu Doru Pușcașu și trupa sa, Om la lună.

Așadar, Starea nației se vede, începând de azi, 15 februarie, de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.