Proiectul Sophie and the Giants lansează single-ul „Right Now”, o piesă care vorbește despre situația în care ne aflăm cu toții, din ultimul an, frustrarea de a fi blocat pentru o perioadă și așteptările care se manifestă pentru a putea depasi momentul.
„Waste My Air” a fost prima melodie lansată de către Sophie and the Giants care a fost difuzată de către BBC Radio 1 în 2018. Trupa a fost invitată lui Jack Saunders la „Next Wave”, iar BBC a continuat să sprijine activitatea trupei, difuzând și următoarele melodii lansate.

În septembrie 2019, single-ul „The Light” a fost parte dintre campanie de publicitate a unui operator de telefonie mobilă din Germania, fapt ce i-a ajutat să fie invitați la festivalul Reeperbahn din Hamburg. Recent, trupa se bucură de succes în majoritatea țărilor din Europa cu hitul „Hypnotized”, o colaborare cu Purple Disco Machine. Piesă a primit numeroase discuri de Aur și Platină, iar în Germania este, în continuare, în top 5 cele mai căutate piese.

Sophie and the Giants are un total de peste 200 de milioane de stream-uri, iar pe Spotify, trupa este ascultată lunar de 4.7 milioane de persoane.
Trupa este formată din patru membri, și anume Sophie Scott (voce), Chris Hill (tobe), Antonia Pooles (bass) și Toby Holmes (chitară).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.