Carine este una dintre vocile fresh ale momentului și deși a mai lansat piese de-a lungul timpului, „Call Me When You’re High”, cel mai recent single al ei, aduce și noi emoții. Piesa dezvăluie o poveste în care o să se regăsească fiecare ascultător și chiar dacă titlul este unul „self-explanatory”, acesta ascunde mult mai multe nuanțe. „Totul a început de la o chitară și a dus către refren, textul fiind ceva ce nu am mai avut curaj să cânt până acum. De aceea «Call Me When You’re High» este piesa mea preferată de pe album și va rămâne ca un simbol al încheierii unui capitol din viața mea, dar în același timp va da viață următoarelor creații și unui nou stil”, povestește artista.

O fire cameleonică și într-o continuă dezvoltare, Carine își lasă amprenta pe fiecare proiect lansat. Compus de către artistă alături de Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Dediu, DJ SAVA și Alexandru Antonescu, „Call Me When You’re High” este un single cu beat-uri dance și riff-uri de chitară ce se îmbină armonios cu vocea artistei. Versurile ascund trăirile din spatele unei iubiri intense și completează prin emoția transmisă mood-ul piesei.

„Cu acest single am reușit să-mi descopăr o latură pe care încă nu o cunoșteam, din acest motiv am vrut ca albumul să se numească «Call Me When You’re High» pentru că, oarecum, toate piesele de pe album se învârt în jurul acestei povești. Știu că prin curajul meu de a mă deschide publicului prin piesele mele, voi inspira mulți ascultători să o facă la fel în fața persoanei la care se gândesc atunci când ascultă piesa și se regăsesc”, adaugă Carine.

După succesul colaborării cu DJ Sava pentru piesa „Sea Lo Que Sea”, artista a lansat „Magique”, prima ei piesă din cariera solo, cu un videoclip senzual. Frumoasa Carine a urcat pe scenă în fața a mii de oameni alături de DJ Sava în cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Balcani. Au urmat apoi piese precum „No Time” și „Falling”, ce îmbină beat-uri dance cu influențe balcanice, iar în iulie, a colaborat pentru prima oară cu Miriam Amat, artista recunoscută pentru set-urile sale. Carine și Miriam au lansat împreună „Rendez Vous”, un single însoțit de un videoclip ce pune în evidență senzualitatea și șarmul celor două artiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.