Pentru What’s UP, ziua de opt februarie este una cu totul specială, mai ales că împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani. Astăzi, artistul s-a bucurat de prezența celor mai apropiați oameni din viața lui și de mesajele pe care le-a primit de la colegii din industria muzicală. Anul 2020 a fost unul plin de provocări, dar What’s UP a decis să își surprindă fanii și a lansat 29 de piese, iar 20 dintre ele au ajuns în Trending, printre care „Ce n-aș da”, alături de Jador, „Du-mă unde vrei”, alături de Dima Trofim, dar și un remake al piesei „A”, alături de Bogdan de la Ploiești.
Și anul 2021 a început cu dreptul pentru What’s UP, asigurându-i în continuare un loc în Trending alături de Emy Alupei și Theo Rose, odată cu lansarea piesei „Scandal”. Astăzi, opt februarie 2021, What’s UP își sărbătorește ziua de naștere recunoscător pentru sprijinul comunității sale și pregătit pentru noi proiecte: „Mulțumesc din suflet fanilor mei pentru susținere și în mod special îi mulțumesc lui Dan Popi, omul care mi-a fost alături în ultimii nouă ani și la bine și la rău. În 2021 v-am pregătit muzică de toate genurile și, în paralel, lucrez la albumul meu de debut pe care îl voi lansa în 2022. Ce-mi doresc de ziua mea? Multă sănătate tuturor și de restul ne descurcăm noi…”

La vârstă de doar patru ani se îndrăgostește de poezie, la nouă ani publică primele versuri în revista „Clopoțel”, revista școlilor din București, la 14 ani semnează primul contract muzical cu televiziunea Atomic TV, iar la 21 de ani începe să lucreze alături de mentorul său, Marius Moga. La 23 de ani a lansat primul hit din viață lui, „K la meteo”, alături de Andra. În următorii patru ani a fost nominalizat de 20 de ori, câștigând 14 premii muzicale. În ultimele șase luni ale anului 2020, artistul a reușit să adune zeci de milioane de vizualizări pe YoTube, iar din prima zi a anului 2021 a intrat în Trending pe YouTube unde se află și în prezent.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine”, piesă ce are peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar de-a lungul timpului a colaborat cu artiști precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Șatra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.