Reality show-ul Șef sub acoperire revine cu un nou sezon de mâine, 09 februarie, de la 21:30, la PRO TV.

 

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. Primul șef care a pornit în această aventură este Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Ambițios și perseverent, acesta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea succes în afaceri și a fondat un important lanț de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea fondată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

 

El va intra sub o altă identitate în propria companie, Spartan, și va afla astfel cum funcționează lucrurile, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă compania. Pentru a putea trece neobservat, acesta a trecut printr-o transformare radicală. Până și prietenilor apropiați le-a fost greu să îl recunoască.

 

„Nu mă va recunoaște nimeni așa. E imposibil!” a spus Ștefan Mandachi după ce a văzut transformarea.

 

Vom vedea în curând dacă a avut dreptate sau nu și dacă a trecut neobservat printre angajații săi. Ștefan Mandachi va fi prezentat drept un nou angajat și va trece printr-o serie de joburi deloc ușoare, lucrând cot la cot cu angajații săi, care îl vor iniția în tainele meseriei. La final, aceștia vor afla că noul coleg este de fapt șeful și vor primi feedback pentru munca lor. Iar angajații care au dat dovadă de profesionalism vor fi chiar recompensați de către șeful lor.

 

Marți vedem cum s-a descurcat Ștefan Mandachi sub acoperire și ce lucruri a descoperit despre compania și angajații săi. Nu ratați Șef sub acoperire, în premieră, din 9 februarie, de la 21:30,  la PRO TV!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.