Jonas Blue a revenit in 2021 cu piesa “Something Stupid”, alaturi de AWA. Producatorul si compozitorul se intoarce la radacinile sale dance si face echipa cu talente in plina ascensiune, de aceasta data, artista R&B, AWA.

Energica si euforica, piesa culmineaza cu un refren electric, ce se imbina cu un sample iconic al hit-ului anilor 90’, “Show Me Love”, de Robin S. Piesa este perfecta pentru cluburi sau pentru scenele festivalurilor din lumea intreaga! Versurile lui AWA prezinta entuziasmul plin de emotii al iubirii timpurii, combinat cu senzatia de a nu detine controlul, stiind ca trebuie sa faci un pas in spate inainte sa spui ceva stupid.

Jonas spune: “Anul 2020 a fost foarte greu pentru toti si voiam foarte tare sa incep 2021 cu un single pozitiv si uptempo. Iconicul sample de la Robin S mi-a dat un sentiment foarte bun si cand AWA a venit si si-a adaugat vocea superba pe piesa, s-au legat toate. Abia astept sa auda toata lumea piesa si anul 2021 sa inceapa cu adevarat”.

AWA spune: “Cand am auzit prima oara piesa, am fost foarte incantata sa o cant. Sunt un fan al muncii lui Jonas si simt ca este momentul perfect pentru o piesa ca aceasta. Nu am mai putut sa iesim in oras, iar “Something Stupid” te face sa dansezi chiar daca esti la tine acasa, in fata oglinzii. Cred ca toti am fost in stituatia asta – sa te ia valul si sa vorbesti inainte sa gandesti.

Cariera lui Jonas Blue este uimitoare, dat fiind faptul ca in jurul lumii piesele sale au fost premiate cu discuri de platina de peste 120 de ori. Cu o multitudine de hit-uri recognoscibile, cu peste 12 de miliarde de stream-uri, la nivel international si 60 de milioane de unitati vandute, Jonas a devenit unul dintre cei mai cunoscuti DJ. Cu peste un miliard de stream-uri in ultimul an, se alatura The 1975 sau Niall Horan, iar albumul sau de debut “Blue” a fost certificat cu aur. In anul 2021, Jonas Blue este determinat sa ajunga pe cele mai inalte pozitii alte topurilor si lansarea piesei “Something Stupid” este doar startul anului.

Cu peste 14 milioane de stream-uri la nivel global pana in acest moment, AWA a fost numita “Your New R&B Goddess” – noua ta zeita R&B de catre Hunger si „cantareata suedeza care urmeaza sa cucereasca lumea” de catre Hypebae. EP-ul sau de debut “cry.baby” a ajuns in numeroase playlist-uri ale radiourilor: BBC 1Xtra, Kiss Fm, Kiss Fresh & Rinse FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.