Sky Rojo, noul serial de televiziune de la Álex Pina și Esther Martínez Lobato, creatorii La Casa de Papel, va avea premiera pe 19 martie. Serialul prezintă povestea tinerelor Coral, Wendy și Gina care își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo, proxenet și proprietar al Clubului Mireselor și de complicii acestuia, Moises și Christian. Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile. Singurul lor plan: să rămână în viață pentru încă cinci minute.

 

„Sky Rojo este povestea evadării a trei femei… dar este și o poveste despre aceste femei: trei victime ale traficului de persoane care se eliberează din plasa în care sunt prinse. Este vorba despre visurile lor, despre iadul prin care au trecut, despre prietenia pe care au legat-o, solidaritatea care le aduce împreună și energia enormă care le ține în viață.” au spus creatorii Sky Rojo, Álex Pina și Esther Martínez Lobato.

 

Ne face plăcere să vă prezentăm personajele care dau viață acestei serii cu multă acțiune, umor negru și adrenalină pură.

 

CORAL (Verónica Sánchez)

Coral este inteligentă, elegantă și foarte educată. Intră în Clubul Mireselor din proprie inițiativă, având nevoie de un loc unde să se ascundă și știind că nu va fi găsită acolo. Este aceeași tendință autodistructivă care o determină să ia pastile atunci când simte că trebuie să se deconecteze de lume și de realitate. Este favorita lui Romeo, care vede ceva special în ea. Mintea ei analitică o ajută să fie rațională în fiecare situație, punând în balanță argumentele pro și contra.

 

ROMEO (Asier Etxeandia)

Romeo este proxenet și proprietarul Clubului Mireselor, unul dintre cele mai cunoscute bordeluri din Tenerife. El este, de asemenea, șeful unei rețele care face trafic de femei pentru exploatare sexuală. Ironic, inteligent și lipsit cu desăvârșire de moralitate, el crede că afacerea sa este justificată și se vede pe sine ca pe un mare artist. El se bazează pe ajutorul necondiționat al complicilor săi, Moisés și Christian, pe care îi consideră parte a familiei sale.

 

MOISÉS (Miguel Ángel Silvestre)

Moisés este mâna dreaptă a lui Romeo, gestionează Clubul Mireselor, acționând și ca intermediar în recrutarea de fete din străinătate. Este un infractor care nu este motivat de bani, ci mai degrabă de loialitatea absolută față de Romeo. Gândurile cu privire la viața pe care a ales-o îl chinuie în mod constant, dar încearcă să le ignore și să urmeze ordinele primite.

 

WENDY (Lali Espósito)

Wendy este impulsivă, determinată și sfidătoare. Când a ajuns la Clubul Mireselor, știa că va intra în lumea prostituției, dar nu că se implică în mod voluntar în propria răpire. În încercarea ei de a scăpa de sărăcie, visează să poată locui cu partenera ei și să aibă o viață sigură din punct de vedere financiar. Este o femeie puternică, care are timp doar pentru acțiune, un spirit neînfricat, care încearcă să le transmită și celorlalți din curajul ei. O forță a naturii, ea nu are încredere în nimeni.

 

GINA (Yany Prado)

Gina este naivă și dulce. Ea crede în bunătatea oamenilor mai presus de orice. În Cuba, ea este recrutată de Moisés și mințită că va lucra ca chelneriță. Încearcă cu disperare să scape, dar un munte de datorii și amenințări, ca să nu mai vorbim de Romeo care i-a luat pașaportul, fac din recuperarea propriei vieți un vis aproape de neatins. Nu își pierde niciodată speranța că lucrurile se pot îmbunătăți, fiind pilonul care le unește pe fete.

 

CHRISTIAN (Enric Auquer)

Christian este impulsiv și agresiv, o bombă cu ceas. El este fratele mai mic al lui Moisés, însă îi lipsesc îndoielile morale ale fratelui său mai mare, ca să nu mai vorbim de gândurile sau ambițiile independente. Într-un interval de câteva secunde, poate trece de la calm la o furie ucigașă. El simte întotdeauna nevoia să se ridice la nivelul fratelui său, să se simtă dorit și apreciat. A fost dependent de orice la un moment dat, dar singura persoană de care pare să-i pese este mama sa.

 

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze seriale care să se distingă de restul. De la înființarea companiei, aceasta a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cel mai nou titlu.

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.