Joi seară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe terenul sportiv, într-un nou meci antrenant, cu o miza uriașă, dar asta nu înainte de a fi puși în fața unui anunț surprinzător din partea prezentatorului emisiunii. Înaintea debutului jocului de recompensă de joi seară, de la “Survivor România”, Daniel Pavel anunță că noi concurenți intră în competiție. Aceștia sunt întâmpinați în urale și aplauze de către Faimoși și Războinici.

Ana Porgras se va alătura joi seară echipei Faimosilor. Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, Ana Porgras este pregătită să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

Aflați în mijlocul junglei dominicane, luptându-se cu lipsuri și cu dorul de casă, conflictele nu par a se sfârși în interiorul echipei. Se ascut săbii și se aruncă reproșuri dureroase. Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se așterne o liniște suspectă și pare că strategia pe care aceștia au mizat, aceea de a renunta la coechipierii considerați a fi veriga slabă, dă roade.

Jocul de recompensă de mâine seară, de la “Survivor România”, îi va pune la încercare pe concurenți, aceștia fiind nevoiți să dea totul, până la ultimele puteri, pe măsură ce le va fi pusă la încercare forța și coordonarea în echipa.

Nu ratați mâine, de la ora 20:00, la Kanal D, o nouă ediție plină de adrenalină a  reality-ului “Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.