Incepand din 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialelor turcesti vor avea parte de o noua productie remarcabila,  „Hercai”, o poveste de dragoste supusa la teribile incercari. Serialul va putea fi urmarit de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, si ii are in centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri care lupta pentru iubirea lor.

Reyyan provine dintr-o familie influenta din Midyat, un orasel din Turcia, si traieste intr-o adevarata colivie de aur. Cel care isi pune cel mai mult amprenta negativ asupra tinerei este bunicul ei, Nasuh (Macit Sonkan). Tot ceea e isi doreste Reyyan este sa devina libera,  sa plece din locul care i-a adus atata suferinta si sa-si gaseasca linistea.

Viata i-l va scoate in cale pe Miran, si el cu o poveste de viata tulburatoare. Evenimente dramatice decurg din incercarile celor doi tineri de a fi impreuna, in ciuda tuturor greutăților.

Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri, de la ora 20:00.  Vom reveni cu detaliile de difuzare ale noilor episoade din “Prizoniera destinului” pe toate proprietatile oficiale ale Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.