Artistul pop finlandez Tomi Saario începe 2021 cu un nou single. Produs de HitImpulse, echipa germană premiată cu multiple discuri de platină din spatele unor artiști precum Ellie Goulding sau Kygo, „Someone Like You” este o piesă flirty ce îmbină hook-uri pop cu riff-uri de chitară, cu un refren ce rămâne întipărit în minte de la prima ascultare. Single-ul dezvăluie nerăbdarea și entuziasmul pe care un îndrăgostit le simte atunci când întâlnește iubirea pentru prima dată.

„Mixul dintre «nou» și «vechi» din punct de vedere muzical a fost o inspirație mai mare decât propriile experiențe. Pentru mine, «Someone Like You» este ca un copil din flori al piesei «Sexual Healing» a lui Marvin Gaye și «Can’t Feel My Face» a lui The Weekend. Îmi place să cred că viitorul muzicii poate fi găsit deseori în trecut. Vreau, de asemenea, să mulțumesc HitImpulse pentru că mi-a înțeles viziunea și a făcut ca acest single să sune dope”, povestește Tomi.

Deși s-a îndrăgostit de muzica blues la vârsta de șapte ani când îl asculta pe Stevie Ray Vaughan, Tomi a scris prima sa melodie abia la vârsta de 17 ani, avându-i pe John Mayer și D’Angelo drept influențe majore. După ce a refuzat o carieră promițătoare în fotbal pentru a se dedica pe deplin muzicii, a fost nevoit să se înroleze în armată, lucru obligatoriu în Finlanda. După un an, Tomi Saario s-a mutat în Londra, una dintre capitalele muzicale ale lumii și cântând necontenit, a avut peste 1000 de spectacole în patru ani.

În cele douăsprezece luni de la single-ul său de debut „Just A Little”, Tomi a fost susținut atât de principalele posturi de radio, cât și TV din întreaga Europă, iar de atunci a lansat piese de succes precum „Don’t Hurt Yourself” și „Coconut Water”.

Listen on Spotify

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.