Când Isac Elliot era un băiețel, obișnuia să meargă pe același pod, în fiecare zi, in drumul spre scoala. “Făceam cu mâna mașinilor care treceau, însă nimeni nu ne vedea” își aduce el aminte. “Waving At Cars este o metaforă. Piesa este despre o relație care nu evoluează. M-am simțit blocat și singur – făcând cu mâna oamenilor care își vedeau de drumul lor.”

Isac Elliot este un cântăreț de muzică pop în vârstă de 20 de ani, a cărui carieră a început la vârstă de 11 ani și a devenit un fenomen în țările nordice, premiat cu numeroase discuri de platină. În ciuda faptului că este așa tânăr, a reușit să se reinventeze ca artist și, pe lângă interpretare, își scrie piesele și creează o lume vizuală în jurul lor. Noul single, “Waving At Cars”, vorbeste despre viața lui și începe o nouă faza în procesul sau de creație muzicală.

Consider că am propriul meu sound, îl numesc Bedroom Pop” spune el. “Este genul de muzică pe care o asculți când ești singur, nu la petreceri. Muzică este despre emoții și sentimente. Piesele nu au o producție complicată, cu multe elemente, acestea sunt mai autentice și reale și am încercat să implementez câteva elemente organice în ele.”

În ultimii trei ani, Isac Elliot a participat la compoziția tuturor pieselor lansate, iar următoarele vor fi bazate pe experiențele lui personale. “Compunerea pieselor este o parte importantă din mine”, spune Isac Elliot. “Waving At Cars” este una dintre cele 20 de piese pe care Isac Elliot le-a scris împreună cu producătorul german Hitimpulse și compozitorii Alex Stacey și Bryn Christopher din Marea Britanie.

În Finlanda și restul țărilor nordice, artistul s-a bucurat de faima încă de când era un adolescent. Cariera lui muzicală a început când avea numai 11 ani. Muzică lui și personalitatea sa au prins la publicul adolescentin și oriunde mergea, provoca isetrie printre fani. De la concrete pe stadioane, la piese pe locul 1 în topuri și primirea discurilor de aur și platină, Isac Elliot a avut parte de toate.

Isac are peste un million de followers pe canalele sale de social media. La vârstă de 11 ani, a semnat primul sau contract cu o casă de discuri și a câștigat numeroase premii muzicale precum EMMA Award și MTV Awards pentru “Best Finnish Act”. Show-urile sale live și turneele pe arenele din țările nordice au fost sold out. Acum, alături de fanii săi, Isac Elliot întră intr-o nouă faza a vieții sale, a crescut și își schimbă direcția muzicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.