AMC a anunțat astăzi că a doua jumătate a sezonului șase Fear the Walking Dead, cu nouă episoade, va reveni în data de 12 aprilie 2021, fiind difuzată în premieră mondială.  Un nou episod din Talking Dead va fi difuzat mai târziu în aceeași seară. 

 

Trei personaje noi se alătură distribuției în aceste nouă episoade, printre care: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) și Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Mai mult, Aisha Tyler ( regizoare a: CSI, Roswell NM, Axis) a semnat regia episodului 613 din acest sezon.

 

Pe măsură ce oferta lui Morgan (Lennie James) de a elibera ceilalți membri ai grupului devine mai îndrăzneață, Virginia (Colby Minifie) devine din ce în ce mai disperată să-și găsească sora și să protejeze așezările de forțele care lucrează în interiorul și în afara zidurilor sale. Cea de-a doua jumătate a sezonului șase dezvăluie impactul transformării fiecărei persoane din grup care a trăit sub controlul Virginiei, cei care odată se considerau o familie. Se vor forma noi alianțe, relații vor fi distruse și loialitățile vor fi schimbate pentru totdeauna. Când toată lumea este forțată să se dea de partea cuiva, descoperă semnificația zicalei „sfârșitul este începutul”.

 

Fear the Walking Dead îi are în distribuție pe: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Zoe Colletti, Jenna Elfman și Rubén Blades. Producătorul executiv al serialului este Scott M. Gimple, Showrunners: Andrew Chambliss și Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de AMC Studios.

 

www.facebook.com/amctvro 

 

Despre AMC


AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.