Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera sâmbătă, 6 februarie, de la 20:00 la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

„Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”, a declarat Andreea Bălan.

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază şi el pe acest sezon: „Sezonul 16 va fi unul grozav. Concurenţii sunt foarte, foarte buni, sunt mulţi competitivi, oameni cu experienţa transforming show-ului, actori buni. Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu ne este în fiecare ediţie, atunci când trebuie să acordăm notele. Pentru că da, trebuie să o spun, pe cât de frumos este acest show, pe atât de îngrozitor de greu este de jurizat! De la actori aştept, iar pe ceilalţi îi aştept!”, a dezvăluit Cristi Iacob, în vreme ce Ozana Barabancea a completat: „Am ştiut de la început că va fi o colaborare de lungă durată, pentru că Te cunosc de undeva! are tot ce îşi doreşte publicul. Divertisment, muzică live, voci bune, frumuseţe, umor, ce poate fi mai bun? Este show-ul perfect! Iar noii concurenţi…o combinaţie mai bună, nici că se putea! Vă invităm să vă petreceţi serile de sâmbătă în compania noastră şi nu veţi regreta!”, a mai completat profesoara de canto.

„La cum a debutat sezonul 16 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem mulţi concurenţi noi şi niciunul nu se lasă. Chiar de la prima gală a transforming show-ului  aceştia s-au alăturat celor vechi şi luptă umăr la umăr fără niciun fel de emoţie. Bravo lor, bravo nouă, bravo întregii echipe! Aşteptăm marea finală!”, a dezvăluit Aurelian Temişan, cel care în fiecare sâmbătă va puncta întregul show al concurenţilor.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 11 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 6 februarie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.