Mâine seară, de la ora 20:00, la “Survivor România”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire, pe traseul sportiv, într-o nouă confruntare dramatică, pentru o miza uriașă. În cel de-al douăsprezecelea joc de la debutul competiției, concurenții se vor duela în jocul pentru recompensă, atât de importantă pentru ca aceștia să își recapete forța fizică și încrederea în propriile puteri.

Tensiunea în echipa Faimoșilor atinge cote alarmante și pare că iureșul izvorât încă din ultimul Consiliu de eliminare, în cadrul căruia Alexandra Stan a fost nominalizată de Zannidache spre eliminare, pare să capete noi valențe. Pe fondul stresului, al lipsurilor, condițiilor din junglă și al frustrărilor cauzate de jocurile pierdute în fața adversarilor, Faimoasa Alexandra Stan este ținta atacurilor verbale ale lui Zannidache. Acesta îi reproșează Alexandrei că este veriga slabă a echipei, considerând-o unul dintre motivele pentru care Faimoșii nu reușesc de fiecare dată să-și înfrângă adversarii.

“Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluție în concursul ăsta. Nu ai ce cauta aici. Vorbești mult! Ești isterică, de aceea! Nu știi să te mai abții, să mai taci!”, Zannidache îi reproșează Alexandrei Stan.

Traseul sportiv din jocul de maine seară îi va pune în dificultate pe concurenții de la “Survivor România”, toboganul și piscina cu apă, sunt doar două dintre obstacolele care le vor solicita Faimosilor și Războinicilor îndemânarea, forța fizică și psihică, dar și rezistența.

În ediția de mâine seară “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, Alexandra Stan traversează un nou moment de panică, la traseu. Faimoasa încearcă să își înfrângă teama de înălțime și încremenește de frică. Nici măcar strigătele de susținere ale colegilor de echipă, de pe margine, nu par să o clintească.

Nu ratați o nouă ediție incendiară “Survivor România”, reality-ul iubit de milioane de fani, difuzat mâine seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.