VIKINGII: VALHALLA,

NOUA EXPLORARE A RENUMITEI SAGA VIKINGII,

CONFIRMĂ MEMBRII DISTRIBUȚIEI,​

SAM CORLETT, FRIDA GUSTAVSSON, LEO SUTER,​

BRADLEY FREEGARD, JÓHANNES JÓHANNESSON, LAURA BERLIN,

DAVID OAKES și CAROLINE HENDERSON​

Revin Pollyanna McIntosh și Asbjørn Krogh Nissen

www.netflix.com/VikingsValhalla.​ ​

VIKINGII: VALHALLA, explorarea explozivă și complet nouă a spectaculoasei saga Vikingii, care se va lansa exclusiv pe Netflix, își anunță distribuția: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes and Caroline Henderson. Printre alții, revin Pollyanna McIntosh și Asbjørn Krogh Nissen. Mai multe informații despre alți actori și detalii despre personaje sunt disponibile mai jos.

Noul VIKINGII: VALHALLA începe la începutul secolului al XI-lea și relatează aventurile legendare ale unora dintre cei mai faimoși vikingi care au trăit vreodată – Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada și regele normand Wilhelm Cuceritorul. Aceste personaje își vor croi noi cărări în lupta lor pentru supraviețuire, într-o lume aflată într-o continuă schimbare și evoluție.​

Descrierile personajelor:

SAM CORLETT în rolul LEIF ERIKSSON

Un groenlandez crescut la periferia lumii cunoscute, Leif provine dintr-o familie strâns legată de vechile credințe păgâne. Un marinar îndrăzneț și dur, Leif este introducerea noastră într-o lume vikingă care se află în pragul unor schimbări violente.

FRIDA GUSTAVSSON în rolul FREYDIS ERIKSDOTTER

Păgână înverșunată, înfocată și încăpățănată, Freydis este o credincioasă loială „vechilor zei”. La fel ca fratele ei, Leif, ajunge la Kattegat ca o străină, dar devine o inspirație pentru cei cu tradiții vechi.

LEO SUTER în rolul HARALD SIGURDSSON

Născut în nobilimea vikingă, Harald este unul dintre ultimii războinici vikingi. Carismatic, ambițios și chipeș, el este capabil să unească atât adepții lui Odin, cât și creștinii.

BRADLEY FREEGARD în rolul KING CANUTE

Regele Danemarcei. Un lider viking înțelept, priceput și nemilos. Își ține prietenii apoape și dușmanii și mai aproape. Ambițiile sale vor modela cursul istoriei în secolul al XI-lea și îl vor transforma într-un personaj definitoriu al epocii vikingilor.

JÓHANNES JÓHANNESSON în rolul OLAF HARALDSON

Olaf este fratele vitreg al lui Harald. El este un uriaș ambițios; un viking sever și neiertător. Olaf este un creștin care crede în „Vechiul Testament”.

LAURA BERLIN în rolul EMMA OF NORMANDY

Tânără și ambițioasă, Emma a Normandiei face parte din curtea normandă și are sânge de viking. Cu ambiții politice, este una dintre cele mai bogate femei din Europa.

DAVID OAKES în rolul EARL GODWIN

Supraviețuitorul absolut. Consilier șef al regelui Angliei. Născut într-o politică extremistă, căile sale viclene îl duc departe.

CAROLINE HENDERSON în rolul JARL HAAKON​

O mare războinică și un lider tolerant, Haakon stăpânește Kattegat cu fermitate. Deși este păgână, ea a reușit să păstreze Kattegat un oraș deschis către toate credințele într-un moment dificil. Va deveni un mentor puternic al lui Freydis, care este atras de înțelepciunea ei.

Printre personajele recurente se numără:

POLLYANNA McINTOSH în rolul QUEEN ÆLFGIFU – Calculată și ambițioasă, regina Ælfgifu a Danemarcei are un rol de jucat în luptele politice pentru putere care se desfășoară în Europa de Nord. Își folosește farmecul în timp ce promovează interesele patriei sale merciene și încearcă să se afirme în structura de putere în plină dezvoltare a lui Canute.

ASBJØRN KROGH NISSEN în rolul JARL KÅRE –​ Jarl Kåre reprezintă o amenințare a vechilor căi păgâne.

VIKINGII: VALHALLA este produs de televiziunea MGM și va debuta în exclusivitate pe Netflix.​ Jeb Stuart, Michael Hirst, Morgan O’Sullivan, James Flynn,​ Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin și John Weber sunt producătorii executivi. Stuart este, de asemenea, și scenarist.​ Regizorul premiat Niels Arden Oplev va regiza și va produce primul episod. Alți regizori ai sezonului 1 sunt Stephen St. Leger și Hannah Quinn. Alături de Stuart, în calitate de scenariști, se numără și Vanessa Alexander, Declan Croghan, Eoin McNamee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.