Iuliana Beregoi este o artistă completă, care a cucerit tinerii cu spiritul său fresh, muzica și vlogurile sale și filmele în care a jucat. Primul său single, Cum sună liniștea, s-a auzit pe radio imediat după lansare, unde a fost timp de 14 săptămâni în top 10 și trei săptămâni în top 3, însă a ocupat și primul loc, fiind una dintre piesele foarte apreciate de public. Pentru anul 2020, Cum sună liniștea ocupă locul 38 în top 100 Media Forest și se află în continuare în playlist-urile radiourilor.

 

“Sunt foarte fericită că piesa mea se aude peste tot, la toate radiourile. Mi se pare că trăiesc un vis și sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă”, a spus Iuliana Beregoi.

 

Totodată, serialul LARA și filmul LARA – Aribelle și mâna destinului, a căror protagonistă este Iuliana, pot fi urmărite pe Netflix. LARA este primul serial românesc disponibil pe platforma de streaming video și ocupă locul patru în Filme populare pe Netflix.

 

Iuliana a intrat deja în studio și pregătește următorul ei single, dar și multe alte surprize gândite special pentru publicul ei. De asemenea, artista este extrem de activă pe conturile ei de social media, unde ține în permanență legătura cu urmăritorii ei, care sunt primii ce află noutățile legate de proiectele pe care le lansează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.