Cristi Borcea vine marți, 19 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:15, la Kanal D! Celebru afacerist român, fost acționar și președinte al clubului Dinamo București, Cristi Borcea se numără printre cei mai bogați oameni din România.

În vârstă de 50 de ani, acesta a avut parte, de-a lungul timpului, atât momente de glorie, cât și de declin, în plan personal și profesional, iar unele dintre aceste momente dificile s-au petrecut în spatele gratiilor, dupa condamnarea sa în Dosarul Trasferurilor și al Retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Cristi Borcea va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute, din viața celebrului afacerist român, care au ținut, mult timp, primele pagini ale ziarelor.

 

“Ați fost otrăvit cu argint viu?”, “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”, “Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări  la care va trebui să răspundă Cristi Borcea, în ediția de marți, 19 ianuarie, difuzată de la ora 22:15, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.