Era eterna întrebare a părinţilor lui. De atunci a trecut ceva timp, iar Dorel, personajul său, celebru în Fierbinţi, e unul dintre cele mai iubite de telespectatori. Despre cum a ajuns pe tv, prietenia cu Bobonete încă dintr-a patra şi cum se descurcă în bucătărie – într-o nouă ediţie „Politică şi delicateţuri”, duminică, 17 ianuarie, de la 14.30.

 

„E un nebun frumos Mircea Dinescu, adică e genul de om slobod la gură, cum spunea bunică-mea, și îmi place foarte mult de el ca personaj. Nu prea îi e frică să spună lucrurilor pe nume, n-are perdea. Dacă are de spus ceva, ți-a dat-o direct, nu o mai ia pe ocolite”, spune actorul Mihai Rait Dragomir despre gazda emisiunii „Politică și delicatețuri”. Cunoscut pentru rolul Dorel din Las Fierbinți și pentru show-urile de stand-up și improvizație, Mihai Rait revine la „Politică și delicatețuri”, de această dată singur, fără colegii din serial, alături de care s-a întâlnit cu Mircea Dinescu anul trecut, în ediția specială de Revelion.

 

Pentru invitatul său de duminică, 17 ianuarie, Dinescu pregătește o varză rapidă, evident după o rețetă proprie: amestecă varză dulce cu varză murată, peste care adaugă afumături preparate de el la Cetate, stafide, vin și… nelipsitul suc de portocale. Gurmand și priceput în bucătărie, Mihai toacă varza, gustă din afumături și se arată impresionat de maniera de a găti a lui Dinescu și de cuțitul-satâr al acestuia.

 

După o masă copioasă, însoţită de un pahar de vin, Mihai povestește cu umor despre întâlnirea din clasa a patra cu Bobonete și trăsnăile pe care le făceau împreună, despre perioada facultății, neajunsurile vieții de student și eterna întrebare a părinților „dar tu când o să apari la televizor?”. Și a apărut: întâi în serialul „Vine poliția” și apoi, în 2012, în producţia care l-a consacrat, „Las Fierbinți”. Iar duminică, 17 ianuarie, din nou la „Politică şi delicateţuri”, în bucătăria lui Mircea Dinescu.

 

„Are o timiditate înnăscută și un bun simț, are un anumit tip de umor… în spatele omului timid, stă cel care vine cu arma ironiei și cu satira care împunge… E un om foarte plăcut, e simpatic!”, spune Mircea Dinescu, la finalul penultimei ediții „Politică și delicatețuri” din acest sezon, la care telespectatorii sunt cu toții invitați, duminică, 17 ianuarie, de la 14.30, la TVR 1.

 

Despre Mihai Rait Dragomir:

Mihai Rait Dragomir s-a născut pe 14 ianuarie 1980, la Slobozia. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Spiru Haret, din București. În 2008 debutează în serialul „Vine poliția”, iar din 2012 joacă rolul Dorel în serialul de televiziune „Las Fierbinți”. A participat la „Vocea României” și urcă pe scene cu show-uri de stand-up comedy împreună cu Mihai Bobonete, Costi Diță și Adrian Văncică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.