Serialul de succes de pe Netflix anunță noi actori în distribuție pentru sezonul trei.

 

A fost anunțat deja faptul că Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, Adam Godley și Colm Feore își vor relua rolurile în noul sezon. Producția celor 10 episoade din sezonul 3 va începe în februarie în Toronto.

 

JUSTIN CORNWELL (Jingle Jangle: A Christmas Journey, I Am the Night) îl va interpreta pe MARCUS, Sparrow #1.

Un colos fermecător, cizelat. Sincer, onest și exigent, Marcus menține familia unită. Grațios dar letal, calculat dar plin de compasiune, pe cât este de puternic, pe atât este de inteligent. Marcus este disciplinat, rațional și stăpân pe situație. El emană încredere și conduce fără a fi nevoie vreodată să ridice vocea.

 

JUSTIN H. MIN (After Yang, The Umbrella Academy) îl va interpreta pe BEN, Sparrow #2.

Acesta nu este dulcele Ben pe care îl știm și îl iubim. Acest Ben este un tactician machiavelic, împachetat într-un corp frumos de băiat, cu o voce interioară puternică. Vicios, pragmatic și hiper-vigilent— Ben este hotărât să-și câștige statutul de lider cu orice preț.

 

BRITNE OLDFORD (The Path, Hunters) o va interpreta pe FEI, Sparrow #3.

Fei vede lumea într-un mod special. Ea apare ca o mizantropă care mai bine ar sta singură decât să petreacă chiar și o secundă cu tine. Dar adevărul este că Fei și-ar fi dorit să aibă un prieten. De cele mai multe ori, Fei este cea mai inteligentă persoană din încăpere și este dispusă să facă orice ca lucrurile să meargă. Dar dacă depășești limita, nu mai există cale de întoarcere pentru că Fei nu se va opri până nu își va termina treaba. .

 

JAKE EPSTEIN (Designated Survivor, Suits) îl va interpreta pe ALPHONSO, Sparrow #4.

Anii de luptă împotriva criminalității au lăsat pe fața și pe corpul lui nenumărate semne ale bătăliilor sale. Pentru a compensa, Alphonso este înarmat cu un simț al umorului caustic și răutăcios. Singurul lucru care îi place mai mult decât să atace verbal pe oricine destul de naiv pentru a apărea în fața lui este o pizza bună și un six-pack de bere.

 

GENESIS RODRIGUEZ (The Fugitive, Big Hero 6) o va interpreta pe SLOANE, Sparrow #5.

O romantică și o visătoare care simte o chemare cosmică superioară, făcând-o dornică să vadă lumea și să experimenteze o viață dincolo de educația ei. Dar obligațiile față de familia ei o țin pe Sloane legată de Academie, la fel ca și teama ei de a trece peste tradiția familiei. Dar Sloane are planuri…  și într-o zi ar putea fi suficient de curajoasă pentru a acționa asupra lor.

 

CAZZIE DAVID (86’ed, NY Times best-selling author of “No One Asked for This) o va interpreta pe JAYME, Sparrow #6.

Jayme este o tipă singuratică care se ascunde sub un hanorac. Ea nu spune prea multe pentru că nici nu este nevoie. Jayme are un rânjet care provoacă frică. Dacă arunci o privire, o iei la fugă pentru a evita ceea ce urmează. Inteligentă și tăioasă ca un cuțit, își petrece cea mai mare parte a timpului împreună cu Alphonso, singurul ei prieten.

 

CUBUL PSYKRONIUM CARE INDUCE GROAZA EXISTENȚIALĂ/ EXISTENTIAL DREAD INDUCING PSYKRONIUM CUBE  (debutant) îl va interpreta pe CHRISTOPHER, Sparrow #7.

Christopher este un cub telekinetic de origine necunoscută. El poate îngheața camera și induce o frică paralizantă. El acționează ca oracolul consultant al Sparrows, care dă sfaturi incredibile și servește ca mediator al familiei. De încredere, loial și tratat de Sparrows ca orice alt frate, Christopher este o forță care trebuie luată în calcul.

 

 

DESPRE SERIAL

Creat pentru televiziune de: Steve Blackman

Producători executivi: Steve Blackman (Showrunner/EP), Jeff F. King (EP/D), Keith Goldberg (EP), Mike Richardson (EP), Jesse McKeown (EP), Gerard Way (Co-EP), Gabriel Bá (Co-EP)

Produs de: UCP, o divizie a Universal Studio Group, pentru Netflix                         

 

Despre The Umbrella Academy S2:

Cinci și-a avertizat familia de nenumărate ori că este riscant să își folosească puterile pentru a scăpa de apocalipsa din 2019 provocată de Vanya. Ei bine, a avut dreptate, pentru că saltul în timp îi împrăștie pe frați în diverse momente din timp în orașul Dallas, Texas și prin împrejurimi, de-a lungul unei perioade de trei ani, începând cu anul 1960. Blocați vreme de mai mulți ani în trecut, unii dintre ei și-au văzut de viață, fiecare fiind convins că este singurul care a supraviețuit. Cinci aterizează ultimul, drept în mijlocul unui dezastru nuclear, care (atenție, spoiler!) se dovedește a fi un rezultat al perturbării cronologiei provocate tot de ei (déjà vu, nu-i așa?). Acum, cei din Umbrella Academy trebuie să găsească o cale să se reîntâlnească, să descopere ce anume a cauzat dezastrul, să-l oprească și să revină în prezent pentru a opri cealaltă apocalipsă. Și, desigur, să facă toate acestea în timp ce sunt urmăriți de trei asasini suedezi. Dar nu, nu e ca și cum ar fi supuși vreunei mari presiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.