Mâine seară, la ora 20:00, începe cel mai intens și captivant reality televizat, “Survivor România”! 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta în cea mai frumoasă competiție a vieții lor și își vor testa limitele psihice și fizice, pentru a-și demonstra abilitățile de Supraviețuitor.

În prima ediție a sezonului, difuzată mâine seară, la ora 20:00, începe duelul dramatic între Faimoși și Războinici.  Cele două echipe au parte de primul joc, cel pentru recompense,  pe un traseu pe cât de spectaculos, pe atât de dificil, în apă.  Nelipsite, încă de la prima confruntare, sunt conflicele între concurenți, dar și strigătele de victorie.

Urmează un adevărat spectacol al supraviețuirii pentru milioanele de telespectatori ai acestui show unic! Cel de-al doilea sezon „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, începe sâmbătă această, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, urmând ca show-ul să fie difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

 

Reamintim cei 12 concurenți care formează echipa Faimosilor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Nu pierdeți premiera celui de-al doilea sezon Survivor România, mâine, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje

 

Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit”

  

Sâmbătă, 9 ianuarie, la ora 20:00, 12 Faimoși și 12 Războinici își vor da întâlnire cu telespectatorii, pe micul ecran, odată cu debutul celui de-al doilea sezon al reality-ului “Survivor România”, cea mai intensă competiție, care le va testa celor 24 de concurenți limitele. Printre Faimoși se află un concurent care atrage atenția cu look-ul sau inedit și tatuaje la vedere. Faimosul Zannidache are o poveste de viață impresionantă, acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

Pot fi considerate pentru el adevărate opere de artă, exprimate prin desenele viu colorate pe piele. Învățat cu greul încă de mic, a îndurat pedepse crunte în viața de orfelinat, însă fiecare obstacol întâmpinat l-a pregătit pentru ceea ce avea să trăiască mai târziu.

O apariție cel puțin excentrică de fiecare dată, corpul lui Zannidache îi este împânzit cu peste 100 de tatuaje, fiecare dintre ele avându-și o poveste și reprezentând, poate, un moment din trecutul său, dar și un mesaj pentru viitor. Și-a adunat trăirile în tatuaje, iar  povestea de viață și sentimentele acumulate în cei 23 de ani de viață și le spune prin tatuaje.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casă mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.