Costi Ioniță, unul dintre cei 12 Faimoși de la “Survivor România”, reality-ul care va începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, este un artist complet; cântăreț, compozitor de succes și producător muzical, se bucură de o carieră spectaculoasă, fiind un excelent descoperitor de talente, fapt demonstrat de-a lungul timpului și prin lansările trupelor și hiturilor care se află pe buzele a milioane de oameni.

Ajunse în Republica  Dominicană, cele două echipe care se vor lupta în competiție vor trece poate, prin cea mai dificilă și intensă experiență a vieții lor, lipsa confortului  cu care erau obișnuiți, dar și a hranei, pe care vor fi nevoiți să și-o procure singuri, în junglă.

Faimosul Costi Ioniță a mărturisit, înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, că este un vegan convins și că această opțiune de stil de viață ar putea să îi fie aliat în competiție. Acesta a mărturisit că, în eventualitatea în care va fi nevoit să pescuiască pentru a supraviețui, ar apela la troc cu coechipierii săi. Ambiția de a se dedica total acestui stil de viață, fără a eșua în fața dorințelor și nevoii primare de hrană, este mai presus de orice pentru Costi Ioniță.

Sunt vegan. Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”, afirmă Costi Ioniță.

Faimosul de la Survivor România a povestit că stilul de viață vegan a inspirat-o și pe mama sa,  aceasta împărtășindu-i total convingerile alimentare.

“Mama are 77 de ani, și ea este vegană(…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a spus acesta.

Cum va evolua Costi Ioniță la “Survivor România”, cât de de repede se va obișnui cu regimul de viață din Dominicană  și cum va face față acestei experiențe unice veți putea urmări începând de sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul “Survivor România” va fi difuzat în fiecare miercuri și joi de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.