Emisiunea realizată și prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1 a fost unul dintre cele mai urmărite programe din noaptea de Revelion.

 

 

Audiență de top pentru show-ul de folclor al Iulianei Tudor la TVR 1! Momentul emoționant în care Mădălina Mureșan devenea cea de-a cincea câștigătoare a trofeului „Vedeta populară” și a premiului de 100.000 de lei a fost cel mai vizionat al finalei difuzate la TVR 1 pe 31 decembrie. Punctul culminant al primului talent-show de folclor din România a adunat în fața micilor ecrane, la ora 22.47, nu mai puțin de 1.209.000 de telespectatori din întreaga țară (ceea ce corespunde unui rating de 6,9% și unei cote de piață de 14,2%).

 

Partea a doua a show-ului în care cele trei finaliste continuau lupta pentru trofeu a poziționat principalul post al Televiziunii Române pe locul al doilea la nivel național, devansând Pro TV, Kanal D, România TV, Antena 3. Pe intervalul 21.51-22.52, TVR 1 a înregistrat o medie de aproape 800.000 de telespectatori (4,5% rating mediu, respectiv 9,4% share mediu). Tot pe poziția a doua s-a clasat TVR 1 cu partea a doua a finalei „Vedeta populară” și la nivelul publicului național cu vârste peste 18 ani, iar pe publicul urban, pe locul al treilea.

 

De altfel, Finala „Vedeta populară”, difuzată la TVR 1 în ultima zi a anului a fost în top 5 al celor mai urmărite programe ale serii, pe intervalul orar 20.40-22.52. La nivelul publicului național cu vârsta de peste 18 ani, emisiunea realizată de Iuliana Tudor s-a situat pe a treia poziție, după Antena 1 și ProTV, cu o medie de aproximativ 700.000 de telespectatori (4,7% rating și 9,1% share), iar pe publicul național, „Vedeta populară” s-a clasat a patra, cu o medie de aproape 720.000 de telespectatori (4,1% rating și 8,5% cotă de piață).

 

„După ce am încheiat filmările sezonului 5 „Vedeta populară”, am știut că va stârni interes. Cifrele de audiență ale fiecărei ediții au fost mult peste așteptările noastre, iar finala ne-a copleșit.

 

Mulțumesc tuturor românilor care aleg în fiecare duminică seară „Vedeta populară” și celor care ne-au preferat în număr atât de mare în seara de Revelion. Este cea mai puternică motivație pentru noi, ca echipă, să fim și mai buni, iar show-ul să meargă mai departe. La mulți ani tuturor și să ne vedem sănătoși! Aveti grijă de voi!”, a declarat Iuliana Tudor, producător și prezentator al show-ului „Vedeta populară”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.