Adrian Năstase, celebrul politician român, este primul invitat din 2021 la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată marți, de la ora 22:30, la Kanal D!

Celebrul și, totodată, controversatul om politic este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către jurnalista Denise Rifai, marți, 5 ianuarie, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Fost premier al României, fost președinte al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase este unul dintre cei mai vizibili lideri politici pe care i-a avut țara noastră în ultimii treizeci de ani.  Figură controversată a scenei publice românești, Adrian Nastase a trecut și printr-un episod extrem de dramatic, cel al tentativei de sinucidere, dar și prin experiența detenției.

Cu toate că s-au scris și spus multe, de-a lungul anilor, atât despre viața personală dar și despre cariera politică a acestuia, iar perioada petrecută în inchisoare au lăsat urme adânci în viața celebrului politician, Adrian Năstase nu se dă bătut. “Știu care este valoarea mea!”, afirmă ferm Adrian Năstase, în fața jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care o veți putea urmări marți seara, de la 22:30.

“Ați vrut cu adevărat să vă sinucideți?”, “V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Ați vândut România pe bucăți?”, “Vă face plăcere să ucideți animale?”, “Veți candida la Președinție în 2024?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.

Nu ratați marți, 5 ianuarie, de la ora 22:30, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l ca invitat pe celebrul om politic Adrian Năstase, numai la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.