Playu.ro v-a pregatit o editie speciala din „ONLINE CU DE TOATE”, in care stam de vorba cu o parte dintre actorii care fac parte din noul serial marca Antena 1. Produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production, serialul „Adela” va avea marea premiera pe 14 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1. Productia va fi difuzata in fiecare joi si este o adaptare libera dupa serialul „O hayat benim”/„This is my life” (produs de Fox Turcia), semnata de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina si Ruxandra Ion.

Care este personajul tau preferat din serial si de ce? La ce sa se astepte publicul de la noua productie marca Antena 1? Care a fost cea mai grea secventa filmata? Acestea au fost intrebarile la care ne-au raspuns actorii din noua poveste TV.

 

„Adela” are in spate o echipa de productie cu o vasta experienta in lumea serialelor TV si o distributie de exceptie: Anca Sigartau, Marian Ralea, Carmen Ionescu, Mihai Calin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talasman, Cristina Ciobanasu, Vlad Vilciu, Maria Buza, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lacatus, Elena Mogildea, Ioana Ginghina, Razvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Selaru, Razvan „Krem” Alexe, Stefana Darzeu, Teodora Pacurar, dar si protagonistii Mara Oprea, Oana Mosneagu si Alecsandru Dunaev.

Playu.ro isi propune de fiecare data sa aduca in prim-plan ultimile stiri si tot ce este nou in lumea televiziunii, serialelor, cinematografiei, muzicii, online-ului si evenimentelor de tot felul. Playu.ro apartine de S.C. CREATIVE CREATURE S.R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.