Familia pe care am cunoscut-o aseară la Visuri la cheie este un exemplu pentru fiecare dintre noi. Optimismul, curajul, puterea părinților de a merge mai departe semnifică o adevărată lecție de viață. Cu siguranță drumul lor a fost netezit de vizita echipei, însă forța de a continua și a face față tuturor încercărilor vine din iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt.

În timp ce arhitecții s-au asigurat că locuința familiei este amenajată corespunzător pentru sărbători, Dragoș a pus la cale o adevărată surpriză.

Una dintre dorințele Ioanei, fetița cea mare, a fost îndeplinită chiar de Virgil Ianțu, care a venit special să o cunoască. Dragoș nu a uitat nici de visul copilei, acela de a ajunge balerină. A înscris-o la cursurile de dans ale Oanei Ioniță, iar prima lecție de balet au ținut-o… împreună. Ca să-i arate că o susține și că are încredere în ea, Dragoș nu a ezitat să se îmbrace în tutu și să danseze cu cea mică.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar într-un an care ne-a pus la încercare pe toți, echipa a reușit să facă bine în continuare. Colegii nostri au renovat anul acesta 13 locuințe, iar aseară au încheiat încă un capitol. De-a lungul celor 7 sezoane echipa a adus bucurie pentru 77 de familii, renovând 53 de case, dintre care 6 de la zero, și 24 de apartamente.

Anul acesta, echipa Visuri la cheie l-a ajutat pe Moș Crăciun și a trimis cadouri tuturor copiilor pe care i-a întâlnit de-a lungul celor 13 ediții din acest sezon. Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au fost spiriduși pentru o zi și au mers personal să ofere o parte din daruri.

Am încheiat împreună un an în care am schimbat în bine destinele unor familii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.