Sărbătorile vin la Prima TV cu filme de sărbătoare care vor aduce în casele românilor aerul specific de Crăciun și Revelion. Actori celebri, filme blockbuster și emisiuni speciale, toate acestea  vin la Prima TV,  de sărbători. Din 22 decembrie până în 3 ianuarie, Prima TV așteaptă telespectatorii în fața televizoarelor pentru a se bucura de niște sărbători diferite de alți ani. Prima TV te invită să evadezi prin lucruri simple: un zâmbet, o carte bună, un show original, un film de poveste, o știre despre oamenii de lângă noi care au depășit momente grele, o rețetă tradițională, o stare a nației sau o cârcoteală autentică.

Filmele de sărbătoare din acest an sunt blockbustere ca Batman Forever, Something’s Gotta Give, Dirty Dancing, Fury, Training Day alături de filme cu povești de iarnă care vor aduce magia Crăciunului în casele telespectatorilor – Anul fără Moș Crăciun (Year Without Santa Claus), Un Crăciun regal (A Royal Christmas Bal), Croazieră de Crăciun (A Christmas Cruise), Jack Frost, Crăciun la Moșia Ashford (Coming Home for Christmas)  – precum și animații care vor fi cu siguranță pe placul copiilor și nu numai:   Marea bulgăreală (Snowtime!) și Marea bulgăreală2,Supercursa săniuțelor (Racetime!). Val Kilmer, Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Jack Nicholson, Michael Keaton, Jim Carrey, Diane Keaton sau Shia LaBeouf sunt actorii care aduc sărbătoarea în casele românilor.

Prima TV sărbătoreşte în continuare filmul românesc aşa cum se cuvine. Cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor se reunesc odată cu sărbătorile de iarnă de la Prima TV care ți-a pregătit un adevărat regal de filme românești pentru toate gusturile, iar printre titlurile propuse sunt: Veronica se întoarce, Pistruiatul, Liceeni Rock’N’Roll sau Moromeții.

În aceste zile de sărbătoare, Darul cărții vă invită să călătoriți fără restricții în lumi imaginare, să descoperiți noi experiențe alături de diferite personalități care vor recomanda în fiecare zi o carte. Sebastian Zachmann, Radu Paraschivescu, Ioana Maria Moldovan, Anca Sigartău sunt doar câteva nume care recomandă nu numai cărți ci și cunoașterea, evadarea, regăsirea pe care fiecare poveste o poate aduce telespectatorilor.

 

Cronica Cârcotașilor, Selly Show și Alege Rețeta Națională te așteaptă în fața televizorului cu ediții speciale, de sărbătoare. Fanii Cronicii Cârcotașilor vor vedea cele mai bune momente din acest an precum și bâlbe sau gafe ale vedetelor tv, o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV. Selly Show vine sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00, cu o ediție în care pot fi urmăriți invitați speciali – cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, trapperul Azteca și stand-up-erul Teo-, un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul. Pe 31 decembrie, de la aceeași oră, Selly îi așteaptă pe telespectatori cu invitați surpriză și cu dorința de a aduce un show revoluționar care își propune să trezească interesul tuturor categoriilor de vârstă care, cu siguranță, se vor regăsi în multe dintre temele prezentate în show. Alege Rețeta Națională, difuzată duminică 27 decembrie și luni 28 decembrie, de la ora 20.00, îmbracă straie de sărbătoare și dedică emisiunea de luni rețetelor tradiționale pentru sărbători. Maestrul Horia Vîrlan va aduna trei câștigători de episod al acestui sezon și, în premieră la Alege Rețeta Națională, va găti, cot la cot cu ei, aperitive, feluri principale și deserturi din zonele celor trei participanți. Aflați pe teren neutru (la muzeul popular din Golești, Argeș) primul va găti moldoveanul Stelian Voina, asistat de Horia Vîrlan și admirat de pe margine de Anca Banda din Bihor și Edi Acsente din Sfântu Gheorghe. Apoi vine rândul lui Edi, iar în ultima parte, Anca. De această dată nu va exista un câștigător al episodului, dar în schimb sunt dezvăluite secrete culinare vechi, tradiții interesante plus… voie bună, muzică, printre invitați fiind și cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira. Toți vor ura un LA MULȚI ANI! adresat privitorilor, la finalul călătoriei de 13 săptămâni prin România delicioasă.

 

Cele mai interesante momente ale anului 2020 vor veni în ediții speciale ale Stării nației, emisiunea care seară de seară, de la ora 22.00, a folosit, de-a lungul anului, umorul pentru a-i informa pe telespectatori și a încercat să combată stereotipurile și să activeze spiritul civic în fiecare telespectator. Pe 22 decembrie, intr-o ediție specială, emisiunea va cuprinde o galerie cu toți politicienii, o expoziție, un muzeu al figurilor de …țară, un muzeu al declarațiilor făcute de aceștia întregul an. Iar pe 23 decembrie, Dragoș Pătraru i-a invitat pe oamenii pe care îi admiră și care sunt reprezentativi pentru toate industriile să vorbească despre lectțiile învățate în această pandemie, împreună ca umanitate, și separat fiecare dintre ei. Astfel, Gică Popescu, Ivan Patzaichin, Selly, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la Dăruiește Viața, Byron, Ana Maria Brânză, Paula Selling și Virgil Stănescu vin la Starea Nației să ne spună ce a însemnat acest an pentru ei.

 

În contextul actual, sărbătorile de iarnă aduc o poveste diferită de alți ani, iar Prima Tv încurajează telespectatorii să descopere resursele pentru a rămâne optimist, puternic, deschis. Statement-ul Prima TV la acest moment de sărbătoare este caracterizat de simplitate și de trăirea bucuriei lucrurilor care contează. Deși suntem distanțați social, emoțional rămânem împreună iar vedele Prima TV vor veni către telespectatori cu o abordare onestă a zilelor de azi: Crede în tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.