Ediţii de sãrbãtoare ale celor mai îndrãgite emisiuni zilnice, premiere ale unor filme ce surprind magia sãrbãtorii, precum şi ediţii speciale ale Observatorului, toate se vor regãsi în programul special de Crãciun de la Antena 1 și online pe AntenaPlay, astfel că platforma oferă și un cadou noilor abonați. În campania „Crăciunul ţine 10 zile la AntenaPlay”, abonamentele activate în perioada 20-30 decembrie, vin cu o lună acces gratuit, pentru a putea urmări toate emisiunile, dar și canalele live.

Programe speciale de Crăciun de care se bucură toată familia, emisiuni zilnice în ediții de sărbătoare, filme ce surprind magia sărbătorilor și ediții speciale de Observator, toate se pot vedea pe AntenaPlay. Mai mult, Happy Channel a dat startul maratonului celor mai frumoase filme de Crăciun, ce pot fi urmărite în fiecare săptămână, de joi până duminică, de la ora 20:00 pe canalul live din platforma AntenaPlay. În plus, pe canalul live Mireasa, fanii emisiunii pot petrece Crăciunul alături de concurenți sau pot urmări ce se întâmplă în casă la orice ora din zi sau din noapte.

Astfel, toată familia se  poate relaxa cu peste 100.000 de ore de conținut din emisiuni și cele șapte canale Antena TV Group, live 24/24. Platforma AntenaPlay este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.