Pentru LyZ anul 2020 nu se încheie înainte să își îndeplinească visul, așa că artista lansează primul single din carieră, „Inimă Albastră”, o poveste muzicală cu beat-uri dance despre o întâlnire întâmplătoare ce s-a transformat într-o iubire mistuitoare. Compusă de Daris Mangal, Sergiu Buta, Laurențiu Duță, Iustin Miron și Constantin Butnaru, „Inimă Albastră” este o piesă care descrie dragostea într-un mod aparte, de la prima privire, primul zâmbet, prima îmbrățișare, dar și primul sărut. O iubire care a venit treptat și a cucerit tot mai mult. Clipul completează prin imagini vibe-ul fresh al piesei, în contrast cu sentimentele descrise în versuri.


LyZ iubește muzica de când era doar un copil și a considerat-o mereu cea mai bună prietenă și confidentă a sa. „Muzica mi-a fost alături încă din copilărie, o prietenă care nu m-a trădat niciodată. Ea a fost, este și va rămâne momentul meu de relaxare sau evadare, modul meu de a ajunge la sufletele oamenilor, trăind firesc, dar la maximum, emoțiile, simțirile, sentimentele și tot ceea ce încununează spiritul uman. La început am crezut că această pasiune e doar o nebunie adolescentină, dar timpul m-a convins că aceasta mi-e adevărata vocație. Prin muzică, am reușit să-mi depășesc timiditatea, să fiu întotdeauna naturală, sinceră și să spun mereu ce gândesc. Dacă ar fi să mă definesc într-o frază, pot spune că: «am cântat de când mă știu, iar de trăit, trăiesc și voi trăi prin și pentru muzică»”, povestește LyZ.

Cu o voce caldă și un chip diafan, LyZ (Iuliana Maria Pușcașu-Ravar) s-a născut pe 8 septembrie 1990, în apropierea orașului Târgu Neamț. Este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, iar în prezent este studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.