Pe măsură ce Pandora reflectă la cei 20 de ani de când își ajută fanii să își spună poveștile prin bijuterii, începând cu brățara originală cu talismane, Pandora Moments, brand-ul sărbătorește această aniversare prin lansarea a noi piese elegante pentru una dintre colecțiile sale de bază. Unde începe povestea Pandora pentru o clientă, colecția Pandora Icons oferă toate stilurile unice de brățări și pandantive Pandora O ca pânză pentru împărtășirea premierelor memorabile și captarea momentelor prin talismane pline de semnificație.

În septembrie, noile modele vor evidenția elementele iubite, distinctive ale brățărilor în noi moduri printr-o varietate de bijuterii în premieră, inclusiv o nouă brățară cu lanț clasic, cu un mecanism de închidere inedit.

Lanțul clasic (lanțul de tip șarpe) este caracteristica definitorie a brățării originale Pandora Moments. Ca parte din acțiunile sărbătoririi celor 20 de ani, echipa de design Pandora s-a concentrat și pe reinventarea acestui lanț și găsirea de alte modalități de a aplica modelul pe noile brățări, talismane, pandantive, cercei și inele. Rezultatul este o gamă de bijuterii frumoase, purtabile, care sunt moderne, dar atemporale, diferite și versatile.

 

Noua brățară Pandora Moments T-Bar cu lanț clasic se potrivește cu un alt sistem de tip bară T, care are tot modelul lanțului clasic sau de șarpe. Ambele brățări oferă noi modalități pentru clientele Pandora de a se auto-exprima prin propriul stil.

 

„Noile bijuterii sunt exemple perfecte ale angajamentului Pandora de a dezvolta mereu creații care atrag privirea, în strânsă legătură cu meșteșug de înaltă calitate și tehnici de fabricație foarte moderne”, au declarat directorii de creație Pandora, A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo. „Suntem mândri de funcțiile de design de ultimă generație pe care le-am implementat, incluzând o nouă închidere de brățări elegante și sigure, în toate metalele, pavé, pentru a crea o declarație prin contrast”.

 

#SomethingAboutYou

#PandoraIcons

 

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,400 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

 

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2019, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 2,9 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.