Crăciunul 2020 este unul atipic din toate punctele de vedere. Însă pentru frații Gogan, Andra și Răzvan va fi unul de poveste. Pentru că anul acesta de Crăciun se va lansa pe canalul de Youtube al Andrei o peliculă cu o poveste specială. Filmul se numește „Escape from Christmas” și e primul film de Crăciun făcut integral de adolescenți români în limba engleză. Acțiunea filmului urmărește 8 adolescenți care sunt convinși să meargă la o cabană izolată la munte.

Ei rămân închiși în cabană și sunt nevoiți să redescoperă spiritul Crăciunului ca să poată ieși. Printre actori întâlnim și vlogerii Andra Gogan, Răzvan Gogan, Vlad Munteanu sau Tomy Weissbuch pe care îl știți de la mai multe concursuri muzicale dar și alți tineri talentați pe care ii veți descoperi în poveste. „Ideea filmului ne-a venit după ce am terminat piesă de teatru „Tinderiada” și am hotărât ca, toți cei implicați în piesă, putem face și alte lucruri frumoase și, cum se apropiau sărbătorile, am zis că ar fi foarte bine să facem un film, iar provocarea cea mai mare era să îl facem în engleză. Ideea filmului am gândit-o cu Răzvan alături de echipă dar scriptul l-am făcut împreună cu Răzvan Gogan, Tomy Weissbuch, Alexia Baiaran, Adina Chiș și Victoria Ionescu.

E o muncă de echipă, iar rezultatul a fost minunat. Filmul este făcut de tineri, doar cu tineri și pentru tineri. Fiind pandemie am vrut să avem un număr cât mai mic de participanți la acest proiect și de aceea am colaborat doar cu tineri”, a declarat Andra Gogan. S-ar părea că singurii „oameni mari” care i-au ajutat în proiect au fost părinții lor. „Părinții noștri au fost singurii „maturi” din echipa: au asigurat cateringul, au ținut locul sunetistului, al asistentului de platou (mama dădea cu claketa când nu se găsea cine să facă asta), dar și pe parte de organizare.

De asemenea au fost și singurii „sponsori” ai acestui proiect: costurile pentru transport, catering, poze profesioniste etc”, a povestit Andra. Vă mai spunem că s-a filmat de pe 6 până pe 11 Decembrie la Casa Montis din Râșnov „care au fost drăguți și nu ne-au perceput chirie pe vila pentru zilele în care s-a filmat. Gazdele sunt o familie foarte drăguță care ne-au ajutat cu tot ce au putut!”, a mai completat Andra.

Ce își doresc de la acest film? „Ne așteptăm ca proiectul să fie bine primit atât de adolescenți cât și de copii, pentru că deși e în engleză vom adaugă și traducerea în limba română. De asemenea sperăm ca acest proiect să atragă atenția și celor cu putere de decizie care să ne susțină să mai facem astfel de proiecte. Ne-a plăcut ce am făcut și vrem să mai facem”, a spus Andra Gogan în încheiere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.