Ed Sheeran le-a pregătit o surpriză fanilor și a lansat acum, pe final de 2020, o piesa nouă, „Afterglow” care poate fi ascultată deja pe toate platformele de streaming.
Piesa este acompaniată de un artwork creat chiar de către Ed Sheeran, dar și de un videoclip live filmat în regim one take care poate fi urmărit aici:

 

Afterglow este o piesă pe care am scris-o anul trecut și pe care vreau să o lansez pentru voi. Nu este primul single de pe următorul album, este doar o piesă care-mi place și care sper să vă placă și vouă. Să aveți o vacanță fericită și în deplină siguranță. Eu mă duc înapoi pe tărâmul de părinte, momentan”, a transmis Ed Sheeran.

De curând, Sheeran a fost desemnat drept artistul britanic cu cele mai multe ascultări pe platformele de streaming în 2020 din Regatul Unit. Acesta se află în continuare într-o binemeritată pauză de la muzică, însă a făcut acum o excepție pentru a lansa „Afterglow” pe care a scris-o împreună cu David Hodges și FRED, co-producția fiind semnată de PARISI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.