31 decembrie 2020, ora 18:00. Acesta este momentul fanilor Digi FM! Pentru că ei primesc 30 de ore de muzică mixată non-stop. Intră dansând în 2021 și o țin așa până pe 2 ianuarie, ora 00:00.

Cel mai lung mix, semnat DAN T și invitații lui, aduce 30 de ore de muzică la Digi FM. Da, 30 de ore de mișcare. „Transformăm Digi FM pentru 30 de ore în cea mai mare petrecere din România! Se întâmplă pe toate frecvențele Digi FM, dar și online pe www.digifm.ro. Și, da, suntem primii!”, spune Dan T.

„Digi FM este primul post de radio din România care a avut curajul să se angajeze într-un astfel de mix-maraton, iar pentru mine este primul Revelion pe care-l petrec în radio. N-aș putea spune «la muncă», pentru că «nimic nu se poate numi muncă, cu excepția situației în care ți-ai fi dorit să faci altceva», după cum spunea un scriitor scoțian, iar eu mă voi simți la fel de bine ca în mijlocul oricărei petreceri. În cele 30 de ore de mix-maraton voi împărți pupitrul și cu invitații mei, Marius Onuc, Ștefan Vasilescu (Dj Almud) și Roland Adrian. De acasă, de la volan sau de la serviciu, e foarte simplu și mai ales recomandat să fixezi radioul pe Digi FM sau… laptopul, tableta, smartphone-ul pe www.digifm.ro. Te aștept la cea mai mare petrecere, joi, 31 decembrie 2020, de la 18:00, pe Digi FM!”, a continuat el.

Cum merge de Revelion, așa va fi tot anul! Digi FM urează românilor să le fie muzica pe suflet și dansul pe ritm, în sincron cu șampania din mână. La mulți ani și sănătate, ca să meargă ca pe roate! Sau ca pe MIX MARATON, la Digi FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.