Artiști consacrați ai scenei culturale românești, precum tenorul Operei Naționale București, Alin Stoica, actorul Marius Bodochi, interpretul Cătălin Crișan, Alin Dincă, solistul formației rock „Trooper”, dirijorul Daniel Jinga sau violoncelistul Adrian Naidin, și-au dat mâna alături de membrii organizatori pentru a-i juriza pe concurenții care vor participa la prima ediție a concursului național de colinde „Christmas Exclusive Fest 2020”.

Evenimentul, organizat de Stephanie Events în colaborare cu Asociația Culturală Spectaculis și Fundația Geo Barton, se va desfășura online, în perioada 20-24 decembrie 2020 și va intra în casele românilor de pretutindeni cu ajutorul colindelor și ale cântecelor care vestesc cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Prin prisma profesionalismului artistic al juraților, organizatorii primei ediții a concursului „Christmas Exclusive Fest 2020” își propun să descopere voci care sensibilizează, care transmit bucuria Crăciunului, voci care aduc lumină în inimile publicului.

Chiar și în aceste vremuri dificile, artiștii se reinventează și găsesc metode de a fi mai aproape unii de alții, căci muzica unește suflete. Astfel, îi invită pe toți cei care doresc să se afirme să își înscrie colindele în concurs, respectând condițiile de mai jos.

Participanții se pot înscrie până la data de 20 decembrie, trimițând un email pe adresa stephanieevents17@gmail.com care să conțină o fotografie tip portret, fișa de înscriere completată, disponibilă pe pagina de facebook https://www.facebook.com/StephanieEvents, și dovada achitării taxei de înscriere. Taxa de înscriere în valoare de 100 lei (solist) și 200 lei (grup/ansamblu coral) va fi depusă în contul RO10BREL0002001007980100 – Stephanie Events SRL – cu mențiunea „pentru concurs colinde + nume complet concurent/nume grup” .

De asemenea, la momentul înscrierii fiecare participant trebuie să trimită, 2 colinde interpretate LIVE, înregistrate cu camera video sau cu smartphone-ul. Colindele trebuie să fie diferite; În cazul în care fișierele sunt încărcate pe Youtube, public sau privat, vor fi transmise link-urile, menționând: nume concurent/nume grup, titlu colind 1, ETAPA 1 respectiv nume concurent/nume grup, titlu colind 2, ETAPA 2. Aceeași menționare și pentru fișierele trimise prin googledrive, my airbridge, etc.

Nu vor fi luate în considerare înregistrările în studio, vocea trebuie să fie neprelucrată. În situația în care concurentul nu are posibilitatea de a fi acompaniat, după caz, de un corepetitor sau nu găsește suport audio (negativ) pentru colindele românești/internaționale, vor fi acceptate și variantele acapella. (doar voce)

Concursul se va desfășura doar ONLINE, pe paginile de facebook care aparțin organizatorilor – Asociația Culturală Spectaculis – https://www.facebook.com/spectaculis.ro, Fundația Geo Barton https://www.facebook.com/geobartonfoundation.eu și Stephanie Events https://www.facebook.com/StephanieEvents.

Momentele prezentate de concurenți în primele două etape – etapa I (21 decembrie) și etapa a II-a (22 decembrie) – se vor difuza în transmisiuni LIVE. Ziua de 23 decembrie, va fi dedicată Galei Concursului „Christmas Exclusive Fest 2020”. Gala laureaților va putea fi urmărită pe aceleași pagini de Facebook ale organizatorilor, în data de 24 decembrie 2020.

 

Secțiuni

  1. Muzică vocală
  2. Muzică clasică
  3. Muzică ușoară
  4. Muzică populară
  5. Muzică religioasă
  6. Muzică instrumentală
  7. Grupuri/Ansambluri corale

 

Categorii

  1. Amatori
  2. Profesioniști

Grupe de vârstă: 6-9 ani; 10-13 ani; 14-18 ani; 19+ fără limită de vârstă

 

Juriul va avea în vedere următoarele puncte în fișa de evaluare a fiecărui concurent: prezență scenică; interpretare; repertoriu adecvat vârstei; intonație, ritm, expresivitate și dicție. Deciziile juriului nu pot fi contestate. La cerere, juriul poate să ofere câteva sfaturi.

Președintele juriului: ALIN STOICA

– tenor Opera Națională București;

– singurul câștigător român al Premiului „Luciano Pavarotti”

 

Membru de onoare: MARIUS BODOCHI

unul dintre cei mai carismatici și talentați actori contemporani din România, având roluri de excepție în filme, dar și pe scena de teatru;

Membru: CĂTĂLIN CRIȘAN

unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică ușoară; actor, profesor, pianist, compozitor

Membru: ALIN DINCĂ (solistul formației rock „Trooper”, profesor, prezentator emisiune radio Rock FM, antreprenor)

Membru: DANIEL JINGA (dirijor cor Opera Națională București)

Membru: ADRIAN NAIDIN (violoncelist, compozitor și interpret vocal)

Membru: ALEXANDRU BURCĂ (pianist, profesor, compozitor)

Membru: IONUȚ PAVEL (impresar SPECTACULIS)

Membru: ANITA BARTON (Președinte Fundația „Geo Barton”)

Reprezentant Stephanie Events: Mădălina Stephanie Radu (Președinte Stephanie Events)

 

Premii

MARELE PREMIU „Christmas Exclusive Fest 2020”

PREMIUL „ALIN STOICA

PREMIUL „FUNDATIA GEO BARTON

PREMIUL „STEPHANIE EVENTS

PREMIUL PUBLICULUI

PREMIILE 1, 2, 3 și MENȚIUNE pentru fiecare grupă de vârstă/categorie/secțiune

PREMIUL „Best teacher Christmas Exclusive Fest 2020” acordat profesorului cu cei mai mulți concurenți înscriși/premiați

PREMIUL „Sfântul Gheorghe

PREMIUL „Photoshoot STAR

PREMIUL XMAS EVE BOX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.