Într-un an în care tradițiile au fost adaptate, în care apropierea este mai mult online, un lucru nu s-a schimbat: bucuria românilor de a urmări seria Singur Acasă! În urmă cu o săptămână, peste 2.2 milioane dintre telespectatori au fost alături de Kevin în momentul în care familia l-a uitat acasă și el a fost nevoit să se descurce cu gașca de bandiți care ataca toate casele din cartier.

Cea de-a doua parte a seriei Singur Acasă, difuzată aseară de PRO TV, a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.0 puncte de rating și 36.4% share, cifre de aproape 3 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.5 puncte de rating și 12.5% share.

Peste 2.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit aventurile lui Kevin, iar în minutul de maximă audiență de la 22:01, aproximativ 3.1 milioane de români au fost cu ochii pe PRO TV.

Pierdut în New York este continuarea poveștilor de Crăciun din familia McCallister, care reușesc de această dată să ajungă în locații diferite de sărbători: toate rudele merg la Miami, în timp ce Kevin ajunge singur în New York. Bandiții revin, în scenă apar și angajații hotelului la care puștiul se cazează, iar ingeniozitatea lui rămâne la cote înalte. Rezultatul este cel sperat de toți cei care privesc filmul: Kevin îi răpune pe rău făcători, iar el își regăsește familia chiar în ziua de Crăciun!

Sâmbăta viitoare, de la 20:00, PRO TV le oferă telespectatorilor ocazia de a vedea și cea de-a treia parte a filmului Singur Acasă, cel în care Alex Pruitt, folosește toate resursele din casă pentru a le veni de hac tâlharilor care încercau să pună mâna pe mașinuța lui! Ce secrete importante ascundea mașinuța și cum se va descurca Alex în fața celor patru specialiști trimiși pe urmele lui, vedem săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.