Familia pe care o vom cunoaște miercuri, de la 20:30, a trecut prin multe greutăți. Tatăl este imobilizat în scaun cu rotile, iar soarta nu a fost deloc de partea lui și a familiei. Un incendiu puternic le-a distrus locuința, iar flăcările au înghițit toată agoniseala lor pentru a-și renova casa.

 

„Aveam lucruri care erau încă în cutii, aragazul, cuptorul, erau în casă. Focul îți ardea ce n-ai folosit încă, îți ardea toate speranțele. Noi am visat doi ani să ne facem bucătăria și deodată ardea nu doar bucătăria, ci toată casa. Nu-mi venea să cred. Te trezești că ai rămas pe stradă, fără nimic.”

 

„Ne-a luat primăria și ne-a dus într-un centru de situații de urgență, încât să nu rămânem pe stradă”, va mai povesti tatăl. Însă nu au renunțat niciodată la visurile lor și s-au luptat să facă din căminul lor acasă. Așa că s-au întors în locul mistuit de foc și s-au adăpostit în singura cameră în care flăcările nu au făcut părpăd, chiar dacă au dormit sub un acoperiș șubred, prin care ploua.

 

Cu ajutorul unei fundații, și cu implicarea oamenilor, au reușit să-și facă o cameră și o bucătărie, însă, pentru a trece peste iarnă este nevoie de încălzire și o izolație bună. Dragoș, Cristina, Laura și Omid au fost impresionați de povestea lor și sunt hotărâți să le facă o renovare de vis.

 

Lucrurile bune se întâmplă, iar magia din luna decembrie face ca o familie care-și pierduse speranța să zâmbească din nou și să se uite cu încredere către viitor. Nu ratați miercuri, de la 20:30, o poveste emoționantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.