Marea finală X Factor sezonul 9 este cu un pas mai aproape! Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care să treacă și prin Dueluri, ultima etapă înainte de finală, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Aseară, a fost rândul Deliei să facă cele mai dificile alegeri de până acum, ediţia sa de bootcamp fiind lider de piaţă la nivelul publicului din mediul urban. La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, ediţia de bootcamp X Factor a înregistrat cele mai mari cifre din acest sezon, respectiv 7.7 puncte de rating şi 22.1 procente cotă de piaţă.

Conform Kantar Media, X Factor a fost lider de piață aseară în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.5 puncte de rating si 17.8 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D a obţinut 7 puncte de rating şi 16.5% cotă de piaţă. Tot atunci, ProTV, a ocupat a treia poziţie în clasament cu 6.6 puncte de rating și 15.8 procente cotă de piață.

Seara trecută a fost rândul Deliei să facă o serie de alegeri grele, mai ales că în grupa Mixt, de concurenți cu vârsta de peste 24 de ani, a avut parte de o luptă strânsă. La finalul serii, Delia a ales să meargă mai departe alături de Kalon Rae, Alina Dincă și Sonia Mosca. Aceasta din urmă i-a ridicat din nou de pe scaune pe cei patru jurați și a primit laude nu doar de la mentorul său. ”Ai o voce fenomenală, foarte rară și mă simt privilegiată să fiu în această postură, în acest show și să am norocul să am în fața mea pe cineva cântând atât de frumos! Sunt absolut convinsă că tu vei rămâne și că vei fi stindardul grupei Deliei. Sunt convinsă că finala va fi foarte interesantă!”, a spus Loredana.

În această săptămână și Florin Ristei a trebuit să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare și zece grupuri din care să aleagă. Iar dacă pentru italienii The Super 4 un loc era aproape rezervat, celelalte două grupuri care au obținut un scaun au fost o surpriză plăcută pentru mentorul lor: Tiny Tigers, un grup format din patru puștoaice care nu și-au mai găsit locul în grupa lui Ștefan Bănică, și gemenele Ioana și Diana Conta, care au făcut victime cu cea mai puternică armă a lor – emoția pură!

Săptămâna trecută Ștefan Bănică a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul serii, Ștefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.

Și grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare.

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 4 decembrie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.