Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, PRO TV sărbătorește 25 de ani de la apariție, iar cei de acasă vor avea parte de numeroase surprize. Dacă programul zilei va fi unul special, în mediul online se va lansa site-ul 25deani.protv.ro care va reuni momentele care au scris istoria televiziunii!

 

”Bună seară, România! Bună seara, București!”, așa a început istoria de un sfert de secol a PRO TV. Jurnalul de știri prezentat de Andreea Esca reprezintă un moment video memorabil care, alături de alte câteva zeci, la fel de impresionante, se regăsește pe platforma 25deani.protv.ro.

 

Noul site le oferă cititorilor șansa de a porni într-o călătorie nostalgică în timp, printr-un timelime care le aduce aminte de emisiunile, vedetele, campaniile, promo-urile, cântecele de 1 decembrie, edițiile speciale ale știrilor, filmele, serialele și tot ceea ce a făcut ca PRO TV să fie prima opțiune a telespectatorilor de-a lungul anilor.

 

Curioșii se vor putea bucura de interviuri cu Andreea Esca, Florin Busuioc, Smiley, Pavel Bartoș, Alexandra Dinu, Corina Caragea, Adi Nartea și vor putea afla de la ei cele mai dragi și amuzante întâmplări din ultimii ani!

 

Totodată, această provocare a fost acceptată și de o parte dintre cei care au scris istorie, precum Andreea Raicu, Mihaela Tatu, Geanina Corondan, Nuami Dinescu sau Toni Grecu. Fiecare dintre ei a depănat câteva dintre amintirile care-i leagă de PRO TV!

 

”Pentru România, pentru mine și pentru români, PRO TV a fost a doua revoluție!”, declară Andreea Esca, cu doar o zi înainte de împlinirea celor 25 de ani de existență! Mai multe povești despre cum resimțeau vedetele primii ani de transmisie pot fi găsite, începând cu ziua de 1 decembrie, pe 25deani.protv.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.