După ce au venit cu cea mai neașteptată colaborare a anului pentru reinterpretarea hitului „Macho Man”, Mandinga și NOSFE fac din nou echipă pentru un live seassion fresh. De data aceasta, NOSFE s-a jucat cu versurile piesei „Macho Man” pentru cei care iubesc muzica și jocurile și împreună cu Mandinga oferă un Walkman. Live session-ul poate fi urmărit pe pagina de Instagram a trupei Mandinga (@mandingaofficial).

În urmă cu câteva săptămâni, cea mai iubită trupă latino din Romania și NOSFE au colaborat pentru prima oară și au reinterpretat „Macho Man”, unul dintre cele mai populare hituri ale tuturor timpurilor, lansate în urmă cu peste 20 de ani de trupa Genius. Remake-ul a venit cu un sound fresh și cu o producție cool ce păstrează linia originală a piesei.

Cu versuri în limba română, dar și în spaniolă, „Macho Man” este compusă de către Barbara Isasi, solista trupei, și NOSFE, alături de Radu Cezar Halmagean, Ovidiu Cornel Halmagean, Oana Viorica Vincu, Șerban Cazan, Ana Stancu, Mădălina Mihaela Crețan și Vlad Cireșan.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Instagram a trupei @mandingaofficial, iar giveaway-ul are loc în perioada 7 decembrie – 15 decembrie 2020.

Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasa artistă Barbara Isasi, care în 2013 a cucerit publicul prin prestația să în cadrul „Vocea Spaniei”. În 2016 a participat la „Vocea României”, iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”. Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum „Provocador”, „Soy de Cuba”, „Arquitectura”, „Niña Sincera”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Când va fi mai rău (așa să ne fie)”, (Ft. Shift) și „Celosa” (feat. Connect-R), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.