Fie că ești acasă, la job, cu prietenii pe chill sau în vacanță, parteneriatul HaHaHa Production x Hama îți poate schimba mood-ul instant. Produsele noastre oferă oportunitatea tuturor oamenilor să transforme zilele mai puțin plăcute în zile frumoase și pline de vibe pozitiv. Iar zilele frumoase să le transforme în zile de povestit mai departe.

Pasiunea a creat produsele, iar dorința de a fi alături de tine le-a transformat în realitate. HaHaHa Production și Hama au creat proiectul din pasiunea comună pentru muzică. Atât din pasiunea pentru crearea ei, cât și din pasiunea pentru ascultarea ei.

Inginerii de sunet și designerii pasionați au lucrat împreună, timp de 2 ani, pentru a crea gama de accesorii. Aceasta este disponibilă în 3 variante. VIBE. FEEL. LIVE. #PlayMore

VIBE este pentru cei care sunt gata să își creeze cele mai cool amintiri. FEEL este pentru cei care trăiesc toate sentimentele la maxim și se simt liberi. LIVE este pentru cei care lasă totul deoparte și se bucură de moment. #PlayMore

Fiecare dintre mood-uri este exprimat în același set de produse: căști Bluetooth, rucsac, o boxă mare și o boxă mică, ambele portabile și un powerbank. Pentru a-ți face o imagine de ansamblu mai clară asupra fiecărui produs, poți da play video-ului cu Smiley:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.