Felix Jaehn a revenit cu single-ul „I Just Wanna”, după piesă „No Therapy”, lansată în luna august. Nouă melodie este o colaborare cu trio-ul american Cheat Codes și senzația scoțiană, Bow Anderson.

Cu un vibe pozitiv și un ritm catchy, piesă „I Just Wanna” este completată perfect de vocea strălucitoare a lui Bow Anderson, iar dacă mai adăugăm și sunetele și textura celor de la Cheat Codes, rezultă un track care întră instant în playlisturi – o piesă popa cu accente house, și un groove cald pe tot parcursul ei.

Sunt foarte fericit că „I Just Wanna” a apărut, în sfârșit. Eu și băieții am vorbit de foarte mult timp să facem o piesă împreună și sunt super entuziasmat să va arătăm, în sfârșit, la ce am lucrat. Această melodie se potrivește atât de bine în acest sezon confortabil, iar vibrațiile se simt perfect pentru timpul împreună cu cei dragi. Luați-vă partenerul, familia sau prietenii, alințați-vă și bucurați-vă de viață. Sper că simțiți dragostea”, a declarat Felix Jaehn.

Am vrut să facem o melodie cu Felix Jaehn de când am început Cheat Codes, așa că a face acest lucru este un sentiment cu adevărat special. Este cântecul perfect și suntem foarte mulțumiți de felul în care a ieșit. Bow sună că o stea și abia așteptăm să fim din nou pe drumul turneului.  Sperăm că toată lumea rămâne în siguranță și va transmitem toată dragostea noastră”, declara Cheat Codes.

Este atât de interesant să poți colabora cu Felix și Cheat Codes, fiind un fan de mult timp, iar când mi-au propus colaborarea, am răspuns instant afirmativ. A fost o vibrație când am înregistrat piesă, abia așteptăm că toată lumea să o audă și sperăm că într-o bună zi vom putea cânta live”, adaugă Bow Anderson.

Felix Jaehn a adunat foarte multe premii în deceniul ce a abia a început. Cel mai recent single al artistului a fost premiat cu discul de Diamant, fiind a cincea producție originală din 2020 care reușește performanță această. Următoarele piese ale sale, „SICKO” și „No Therapy” au adunat peste 32 de milioane de ascultări pe toate platformele de streaming.

Cheat Codes este un trio de muzică electronică, format din KEVI, Trevor Dahl și Matthew Russell, care a debutat în 2014, iar în cei 6 ani de carieră au adunat peste 6 miliarde de stream-uri, cu 15 milioane de ascultări doar pe Spotify, în fiecare luna. În 2017 au colaborat cu Demi Lovato pentru piesă „No promises”, iar dintre colaborările avute de-a lungul timpului mai menționăm „Good” cu Fetty Wap și CVBZ.

Bow Anderson este o cântăreața și compozitoare originară din Edinburgh, Scoția. Piesă ei de debut „Sweater”, lansată la începutul lunii martie, a pregătit calea pentru celelalte single-uri de succes ale sale, precum „Heavy” din iulie și „Island” din septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.