Update, 21.12.2020: După anunțul multiplu de mai jos, Disney+ a dezvăluit detalii despre un alt serial Star Wars, plasat tot în universul Mandalorianului, The Book of Boba Fett. Deși au existat zvonuri cum că o poveste centrată pe Fett ar fi subiectul celui de-al treielea sezon al The Mandalorian, Jon Favreau a confirmat că vorbim despre un alt serial, cu premiera în decembrie 2021, conform scenelor post-credite din finalul sezonului secund al The Mandalorian, imediat după apariția surpriză a acelui personaj din lumea Star Wars. În scena respectivă, îl vedem pe Fett cum se reîntoarce pe Tatooine și preia tronul Jabba, cu Fennec Shand de-a dreapta sa. Variety anunță că The Book of Boba Fett va avea totuși premiera înainte de seria a treia din The Mandalorian, însă nu există o dată exactă pentru acesta din urmă.

Articol inițial, 11.12.2020: Într-un anunț ce a luat prin surprindere fanii, Disney+ a făcut publice intențiile pentru următorii ani: cel puțin 35 de seriale noi, originale, dintre care 10 din universul Star Wars, 10 cu personaje Marvel și alte 15 coproducții animate Disney-Pixar.

Este cea mai mare expansiune a titlurilor din portofoliul oricărei platforme de streaming, planurile ambițioase ale Disney+ fiind completate de câteva detalii despre viitoarele producții pe care le putem vedea pe platformă: pentru început, gigantul media a anunțat două noi seriale din timeline-ul The Mandalorian – Ahsoka și Rangers of the New Republic. Rosario Dawson va relua rolul Ahsoka Thano, personajul cunoscut publicului încă din seriile animate fiind introdus recent în sezonul al doilea al serialului The Mandalorian. Mai mult, Disney+ a anunțat și Andor, cu Diego Luna (personaj introdus în filmul Rogue One, serialul fiind prequel), precum și o serie limitată centrată pe Obi-Wan Kenobi, unde îi vom revedea pe Ewan McGregor în rolul titularului și pe Hayden Christensen în rolul faimosului Darth Vader. De asemenea, platforma a anunțat și o miniserie cu Lando Clarissian, Lando, un serial centrat pe personaje feminine, precum și cel puțin două seriale animate: Star Wars: Visions și The Bad Batch. Despre celelalte proiecte Disney+ din universul Războiului Stelelor încă nu se cunosc detalii.

Legat de titlurile Marvel, Disney+ a confirmat numele deja cunoscute publicului: WandaVision, care va avea premiera pe 15 ianuarie 2021, urmat de The Falcon and the Winter Soldier în martie 2021 și de Loki în mai 2021. În viitor, platforma își propune și producții precum serialul centrat pe Nick Fury, Secret Invasion; un serial centrat pe War Machine al lui Don Cheadle, Armor Wars și un serial ce urmează să introducă un personaj din benzile desenate, Ironheart. Platforma a confirmat și serialul animat What If…?, precum și Ms. Marvel, Hawkeye (Hailee Steinfeld a fost confirmată alături de Jeremy Renner), She-Hulk (Tatiana Maslany a fost confirmată în rolul principal, iar Mark Ruffalo va relua rolul lui Hulk) și Moon Knight. Platforma propune și un viitor serial animat, cu episoade scurte, unde personaj principal va fi simpaticul Groot – I Am Groot. Disney va păstra filmele din MCU în cinematografe, însă vor fi în strânsă legătură cu serialele de pe platformă – de exemplu, WandaVision va face trimiteri directe către viitorul film Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Mai multe detalii despre viitoarele producții Marvel în articolul dedicat.

Referitor la viitoarele producții Walt Disney Animation – Pixar Animation, mai marii companiei nu au clarificat dacă vor fi create seriale animate ce poartă semnătura Pixar sau dacă acestea vor fi sub formă de filme de lung- sau scurt-metraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.