Din 7 decembrie, FOCUS îi așteaptă pe telespectatori într-o nouă formulă, dintr-un nou studio și în format HD.

De luni, FOCUS prezintă o echipă lărgită de prezentatori și reporteri, cu Andreea Berecleanu la pupitrul FOCUS 18 și Sebastian Zachmann ca senior corespondent pe zona de politic. El va decripta pentru telespectatori toate deciziile luate de Guvern, Parlamentul României sau de către Președintele României. Jurnalele FOCUS sunt noile știri despre tine și aduc în fiecare seară, de la ora 18:00, cele mai proaspete si relevante informații, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă și modernă, un suport versatil pentru noul studio virtual Focus.

Din 7 decembrie, cele mai importante știri FOCUS, cele de la ora 18.00, vor fi prezentate de luni până joi de Andreea Berecleanu și de vineri până duminică de Marius Saizu. Celui mai important jurnal li se alătură știrile de după amiază prezentate de Livia Graur de luni până vineri, de la ora 15.00, și de știrile nopții prezentate de Ioana Maria Moldovan, de luni până joi, de la ora 23.00.

Florin Căruceru și Anca Serea vor prezenta știrile sportive la Prima TV. Toate noutățile din domeniu vor fi relatate dintr-un unghi obiectiv, focusat pe eroii sportivi ai zilei. Ultimele rezultate, noutăți despre sportivii români, toate competițiile de amploare vor fi prezente în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18. Astfel, telespectatorii vor afla cele mai noi știri din fotbal, handbal, tenis, Formula 1, baschet și nu numai.

Odată cu relansarea FOCUS, începe și campania editorială  „Crede în bine”, în care materialele se vor axa pe oamenii de rând, pe poveștile lor de viață, pe extraordinarul din fiecare dintre noi și mai ales pe ceea ce aduc societății eroii acestor zile. Fie că vorbim de medici, de militari, de donatori de plasmă sau despre oameni cărora nimeni nu le dădea vreo șansă să iasă din boala care a oprit planeta, toate acestea sunt povești de viață care ne demonstrează că umanitatea și speranța nu au dispărut.

Din 7 decembrie, focusul va fi setat pe știri relevante pentru fiecare, pe informația esențiala, corectă și obiectivă, pe povești și fapte generatoate de plus-valoare în societate. FOCUS este brandul care legitimează zilnic misiunea și valorile brandului PrimaTV: descoperirea extraordinarului din oamenii obisnuiți, apropierea de oameni, emoția autentică și descifrarea lumii într-o cheie onestă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.